Ρίσκι: ” Στόχος τα 20 γκολ “!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟΧ - Κισσαμικού, Ρούπε Ρίσκι έβαλε ψηλά τον πήχη των προσδοκιών.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟΧ – Κισσαμικού, Ρούπε Ρίσκι έβαλε ψηλά τον πήχη των προσδοκιών. Ο Φινλανδός επιθετικός στις πρώτες του δηλώσεις τόνιε ότι στόχος του είναι να πετύχει 20 γκολ με την ομάδα των Χανίων, ενώ στάθηκε στη θερμή υποδοχή των Κρητικών και στη θέληση που είχαν για να τον αποκτήσουν. 

«Είμαι εντυπωσιασμένος που είμαι εδώ, είναι μία νέα εμπειρία για εμένα. Αισθάνθηκα ότι με ήθελαν πάρα πολύ στην ομάδα και είναι πολύ σημαντικό να παίζεις κάπου που σε “αγκαλιάζουν” από την αρχή όλοι, σε υπολογίζουν και σε θέλουν. Έχουμε ένα κοινό στοιχείο με την ομάδα, γιατί όπως κι εγώ που θέλω να εξελιχθώ σαν ποδοσφαιριστής και να κάνω πρόοδο στην καριέρα μου, έτσι κι η ομάδα “χτίζεται” τώρα και θέλει να έχει μια πρόοδο. Οπότε υπάρχει ταύτιση στους στόχους που έχουμε βάλει και οι δύο πλευρές για το μέλλον», είπε αρχικά ο Ρίσκι στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΟΧ – Κισσαμικού και πρόσθεσε: 
 
«Υπόσχομαι (σ.σ. στους φιλάθλους) ότι θα δουν έναν ποδοσφαιριστή που θα παίζει πάντα με την καρδιά του για την ομάδα και στοχεύω να πετύχω 20 γκολ για να ευχαριστηθεί ο κόσμος και να πετύχει και η ομάδα τους στόχους της».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.