“Η ΑΕΚ έχει την ποιότητα και το ρόστερ για να καταφέρει” (video)

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας μίλησε για την ανανέωση της συνεργασίας του Δικεφάλου με τον ΟΠΑΠ και για την πορεία της ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας μίλησε για την ανανέωση της συνεργασίας του Δικεφάλου με τον ΟΠΑΠ και για την πορεία της ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

“Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον ΟΠΑΠ για τη στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια. Ευχόμαστε κι εμείς πολλές επιτυχίες στον χορηγό μας. Μακάρι να καταφέρουμε να εκπληρώσουμε όλους τους στόχους μας και φέτος, όπως και πέρυσι. Νομίζω χέρι – χέρι μπορούμε να σκαρφαλώνουμε κάθε χρόνο όλο και πιο ψηλά”, τόνισε αρχικά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, ο οποίος αναφέρθηκε και στους αγώνες που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ.

“Η ομάδα έχει και την ποιότητα και το ρόστερ και τη θέληση για να καταφέρει φέτος να ανταπεξέλθει, με πολλή δουλειά, στις απαιτήσεις. Κάτι που κάναμε και πέρυσι με μεγάλη επιτυχία. Η ΑΕΚ τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει κάνει τεράστια βήματα και είναι έτοιμη να συνεχίσει και μπορεί να κάνει ακόμα μεγαλύτερα βήματα στο μέλλον.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.