Η Ρόμα “ανέστησε” και την Μπολόνια (video)

Στο Ρενάτο Νταλ'Άρα αναμετρήθηκαν δύο ομάδες σε κρίση! Προσωρινά, τα προβλήματά της ξεπέρασε η Μπολόνια. Πέτυχε τα πρώτα της γκολ και την πρώτη νίκη της απέναντι σε μια κάκιστη - για ακόμη μια φορά - Ρόμα και νίκησε 2-0!

Στο Ρενάτο Νταλ’Άρα αναμετρήθηκαν δύο ομάδες σε κρίση! Προσωρινά, τα προβλήματά της ξεπέρασε η Μπολόνια. Πέτυχε τα πρώτα της γκολ και την πρώτη νίκη της απέναντι σε μια κάκιστη – για ακόμη μια φορά – Ρόμα και νίκησε 2-0!

Οι δύο προπονητές μίλησαν για κρίση πριν το ματς και ήταν προφανές στην εκκίνηση του αγώνα ότι και οι δύο ομάδες έχουν μεγάλα προβλήματα! Η ποιότητα της Ρόμα έδινε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να κάνουν φάσεις, όχι με οργανωμένες επιθέσεις αλλά μετά από λάθη της Μπολόνια. Όποτε έφτανε στην περιοχή όμως σταματούσε στον εξαιρετικό στο πρώτο ημίχρονο Σκορούπσκι! Στην πρώτη τελική προσπάθεια εντός εστίας, ο Ματιέλο πέτυχε το πρώτο γκολ της καριέρες του στην Σέριε Α και έκανε το 1-0 για την ομάδα του Πίπο Ιντσάγκι!

Δύο φάσεις ακόμη για την Ρόμα και πάλι από λάθη της Μπολόνια αλλά κανείς δεν βρήκε στόχο!

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρόμα βγήκε στην επίθεση αλλά δεν είχε την ταχύτητα να γυρίσει στην άμυνα για τις αντεπιθέσεις της Μπολόνια. Αποτέλεσμα… μια αντεπίθεση των γηπεδούχων που κατέληξε σε γκολ του Σανταντέρ, το πρώτο του Παραγουανού με την φανέλα της ομάδας.

Από εκεί και πέρα η Ρόμα κατέρρευσε. Ο Ντι Φραντσέσκο έμεινε σιωπηλός στον πάγκο και από θαύμα η ομάδα του έχασε μόλις 2-0 από την Μπολόνια που είχε τις αντεπιθέσεις για να σκοράρει! Η Ρόμα βυθίζεται στα προβλήματά της ενώ η Μπολόνια πήρε μια μικρή βαθμολογική ανάσα βελτιώνοντας την ψυχολογία της. 

Μπολόνια : Σκορούπσκι – Καλαμπρέζι, Ντανίλο, Ντε Μάιο – Ματιέλο, Τζεμαϊλί, Νάγκι, Σβάνμπεργκ (Εμπάγε), Κρέιτσι – Φαλτσινέλι (Οκόνκβο), Σανταντέρ (Ντέστρο)

Ρόμα : Όλσεν – Φλορέντσι, Μανωλάς, Φάσιο (Κολάροφ), Μαρκάνο – Ντε Ρόσι, Πελεγκρίνι, Κριστάντε (Παστόρε) – Κλάιφερτ (Γιουντέρ), Περότι, Τζέκο 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.