Αποφασισμένοι για νίκη στο ΟΑΚΑ

Οι παίκτες του Ολυμπιακού εμφανίζονται αποφασισμένοι για νίκη στο ΟΑΚΑ, στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, για την έκτη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού εμφανίζονται αποφασισμένοι για νίκη στο ΟΑΚΑ, στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, για την έκτη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεχάσει ήδη την εκτός έδρας ήττα 3-1 από τη Μίλαν για το Europa League και στρέφουν την προσοχή τους στο κρίσιμο ντέρμπι με τους «κιτρινόμαυρους». Άπαντες στο λιμάνι γνωρίζουν πως σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος, θα αναγκαστούν να μείνουν από νωρίς μακριά από την κορυφή του πρωταθλήματος και θα πρέπει να κυνηγούν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, για να μειώσουν τη διαφορά, που θα τους χωρίζει από τους άλλους διεκδικητές του τίτλου. 

Αντιθέτως, σε περίπτωση νίκη επί των «κιτρινόμαυρων», ο Ολυμπιακός θα παραμείνει σε τροχιά τίτλου και παράλληλα, θα τονώσει την ψυχολογία του, μετά τις δυο σερί ήττες από ΠΑΟΚ (1-0) και Μίλαν (3-1). Οι Βούκοβιτς, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Χριστοδουλόπουλος και Τσιμίκας αναμένεται να επιστρέψουν στην αποστολή των «ερυθρολεύκων» για το συγκεκριμένο ματς. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της ομάδας του για τον κυριακάτικο αγώνα, με μια τελευταία προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και μετά το τέλος της θα ανακοινώσει την αποστολή για το ματς του ΟΑΚΑ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.