Mάντζαρης: «Σταθεροί για 40 λεπτά» (video)

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης δηλώνει στην κάμερα του Νοvasports ότι η σταθερότητα επί 40 λεπτά είναι ζητούμενο για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Μακάμπι, αλλά και στη συνέχεια της σεζόν.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης δηλώνει στην κάμερα του Νοvasports ότι η σταθερότητα επί 40 λεπτά είναι ζητούμενο για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Μακάμπι, αλλά και στη συνέχεια της σεζόν.

Αναλυτικά τι δήλωσε στους Δημήτρη Καρύδα και Γρηγόρη Παπαβασιλείου:

Για το γεγονός ότι Αρμάνι και Μακάμπι έχουν το ίδιο στυλ και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί: «Σίγουρα μας γύρισε μπούμερανγκ με την Αρμάνι, μία ομάδα που τρέχει στο ανοικτό γήπεδο και σκοράρει πολύ. Κάναμε πολλά λάθη, τους δώσαμε ψυχολογία και έβαλαν δύσκολα σουτ, εμείς χάναμε τα εύκολα και έτσι πήγε το παιχνίδι. Το αφήνουμε πίσω μας, συνεχίζουμε, βελτιωθήκαμε με τον Ήφαιστο στην διάθεση στην άμυνα. Η Μακάμπι βασίζεται στην επίθεση και στην περιφέρεια έχει παίκτες όπως ο Γουίλμπεκιν που σουτάρουν από παντού. Πρέπει να τους περιορίσουμε, να σκοράρουμε μπροστά αλλά να τους περιορίσουμε στην άμυνα για να μην έχουμε τα ίδια θέματα».

Για τον Γουίλμπεκιν:
«Αυτές οι ομάδες βασίζονται πολύ στα γκαρντ, όμως η Αρμάνι που μας έκανε ζημιά με Τζέιμς και Νέντοβιτς. Ο Πάργκο είναι τραυματίας οπότε ο Γουίλμπεκιν θα πάρει περισσότερες προσπάθειες. Πρέεπι να τον περιορίσουμε, δεν είναι ατομική δουλειά, ούτε εγώ ούτε κανένας δεν μπορεί μόνος του, όλοι μαζί έχουμε δουλέψει για να είμαστε καλύτεροι».

Για το αν η εικόνα του Ολυμπιακού είναι αυτή των πρώτων δύο αγωνιστικών ή του αγώνα με την Αρμάνι:
«Δεν θέλουμε να δείξουμε ότι αυτή η εικόνα με την Αρμάνι θα συνεχιστεί. Κερδίσαμε δύο ματς εκτός έδρας και είναι κακό για μας να κάνουμε τέτοια εμφάνιση στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για 15 λεπτά, γιατί για 25 λεπτά το ματς ήταν ισόπαλο και στη συνέχεια εξαφανιστήκαμε από το γήπεδο. Πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί για 40 λεπτά, ξέρουμε ότι είναι ακόμα νωρίς, αλλά πρέπει να το κάνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Δεν έχουμε πλέον περιθώρια, η διοργάνωση ξεκίνησε, κάθε παιχνίδι μετράει και πρέπει να αποδεικνύουμε ότι επί 40 λεπτά θα είμαστε αυτοί που πρέπει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.