Λυτρωτική η νέα ταινία του κατεργάρη των Χριστουγέννων “The Grinch”

Ο Benedict Cumberbatch μίλησε για την ερχόμενη ταινία.Ο Benedict Cumberbatch που δανείζει τη φωνή...

Ο Benedict Cumberbatch μίλησε για την ερχόμενη ταινία.

Ο Benedict Cumberbatch που δανείζει τη φωνή του στον γνωστό κατεργάρη των Χριστουγέννων του Dr. Seuss, “The Grinch”, αποκάλυψε για ποιον λόγο ήταν τόσο σημαντικό η νέα animated ταινία να εξερευνήσει το πώς κατέληξε το κλέψιμο των Χριστουγέννων να είναι μία τόσο κακή συνήθεια.

“Πιστεύω ότι ζούμε σε έναν κόσμο όπου μία μικρή δόση κατανόησης και ενσυναίσθησης είναι μεγάλη υπόθεση, και δεν είναι απλώς μεταξύ καλού εναντίων κακού, σωστού και λάθους, αριστερού και δεξιού, μπλε και κόκκινου, είναι λίγο λιγότερο δυαδικό από αυτό. Και πιστεύω πως είναι κάτι σημαντικό”, δήλωσε ο Cumberbaatch κατά τη διάρκεια πρόσφατης τηλεφωνικής συνέντευξης.

“Αφήνει χώρο για συγχώρεση και κατανόηση και αγάπη και αποδοχή, και δείχνει ξεκάθαρα το τι συμβαίνει στην ταινία. Είναι σχετική [η ταινία] με τη λύτρωση”.

Ο ηθοποιός συνέχισε λέγοντας πως οι Who κάτοικοι της Whoville, τόσο οι μικροί όσο και οι μεγάλοι, “τον αποδέχθηκαν πλήρως. Απλώς πιστεύω πως είναι πραγματικά, είναι αφόρητα εξοργισμένος και κακός όσον αφορά τα Χριστούγεννα, αυτός είναι ο διακόπτης του. Νομίζω πως κατά τη διάρκεια του υπόλοιπου έτους, το ξεπερνά. Ξέρετε, δεν μπορεί να ανεχθεί τη χαρά τους, υπερπολλαπλασιάζεται, και κατά κάποιο τρόπο ξεπερνούν τους εαυτούς τους στα Χριστούγεννα. Οπότε, πιστεύω πως τότε είναι που γίνεται αφόρητο για αυτόν”.

Ο Cumberbatch πρόσθεσε πως του αρέσει ο τρόπος με τον οποίο οι Who έχουν αποδεχθεί τον Grinch για αυτό που είναι. “Δεν έχει παραμεριστεί. Δεν είναι ο τύπος που ένα παιδί θα έτρεχε μακριά του αν τον έβλεπε στον δρόμο. Δεν τον απεχθάνονται, αυτό είναι το σήμα κατατεθέν του πόσο στοργικοί και δεκτικοί είναι στην κουλτούρα τους”.

Τον Cumberbatch, που έχουμε ήδη γνωρίσει σε χαρακτηριστικούς ρόλους, όπως των Doctor Strange, Sherlock Holmes, Alan Turing, θα ακούσουμε αυτή τη φορά ως Grinch με την πιο πρόσφατη animated μεταφορά του παιδικού παραμυθιού του Dr. Seuss, στις 6 Δεκεμβρίου στους ελληνικούς κινηματογράφους.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.