«Ευτυχισμένος στη Μίλαν αλλά…»

Ο Σούσο μίλησε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ισπανός είχε ανανεώσει πέρυσι το συμβόλαιο του με την Μίλαν, έως το 2022.

Ο Σούσο μίλησε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ισπανός είχε ανανεώσει πέρυσι το συμβόλαιο του  με την Μίλαν, έως το 2022. 
Ο 24χρονος, έχει αναδειχτεί σε ηγετική μορφή των «ροσονέρι», ειδικά στις δύο τελευταίες σεζόν και είναι 2ος σκόρερ της Μίλαν με 4 γκολ, ένα λιγότερο από τον Ιγκουαίν.


20 γκολ σε 110 εμφανίσεις με τη Μίλαν μετράει ο Σούσο

Ο Σούσο, έχει ρήτρα απελευθέρωσης 38 εκατομμύρια ευρώ, η οποία ισχύει μόνο για ξένους συλλόγους τις δύο πρώτες εβδομάδες του Ιουλίου!
Οι «merengues» έχουν συνδεθεί με κίνηση απόκτησης του παίκτη και ο Ισπανός δεν αρνείται ότι είναι ευχαριστημένος από το ενδιαφέρον τους.
«Νιώθω σημαντικός στο Μιλάνο, είμαι χαρούμενος και έχω μια καλή σχέση με τον προπονητή μου (Τζενάρο Γκατούζο)» δήλωσε ο Σούσο στο Radio Marca.


Σούσο – Γκατούζο, μία ιδιαίτερη σχέση

«Ο προπονητής μου είναι όπως ήταν όταν έπαιζε, δεν έχασε την ένταση που είχε στο γήπεδο. Σαν προπονητής είναι το ωραιότερο και πιο προσιτό πρόσωπο που θα συναντήσεις ποτέ. Είναι ο σωστός άνθρωπος, είναι τέλειος για την Μίλαν».
      Tέτοιες στιγμές θέλει να ζήσει ο Σούσο                                  
 
ΔΕΝ ΛΕΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΡΕΑΛ
«Ο ιταλικός πολιτισμός είναι παρόμοιος με τον ισπανικό. Αισθάνομαι πολύ καλά στο Μιλάνο, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι είναι πάντα ωραίο να παίζεις στο «σπίτι» σου. Όταν οι μεγαλύτεροι σύλλογοι στον κόσμο σε παρακολουθούν, τότε μπορείς μόνο να είσαι υπερήφανος, σημαίνει ότι κάνεις τα πράγματα σωστά.
Παίζοντας για ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στον κόσμο μπορεί μόνο να γίνεις ευτυχισμένος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.