Νωρίτερα εύχεται να είχε τελειώσει το “The Winds of Winter” ο George R.R. Martin

Και εμείς το ίδιο ευχόμαστε!Οι fans της σειράς μυθιστορημάτων του George R.R. Martin, "A Song of...

Και εμείς το ίδιο ευχόμαστε!

Οι fans της σειράς μυθιστορημάτων του George R.R. Martin, “A Song of Ice and Fire” είναι θυμωμένοι με τον συγγραφέα, καθώς περιμένουν εδώ και επτά χρόνια το έκτο μυθιστόρημα της σειράς, “The Winds of Winter”.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του για το νέο του βιβλίο “Fire and Blood” με το EW, ο συγγραφέας αποκάλυψε ότι και ο ίδιος είναι θυμωμένος με τον εαυτό του που έχουν περάσει τόσα χρόνια από την κυκλοφορία του έκτου μυθιστορήματος, “A Dance With Dragons”.

“Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι θυμωμένοι μαζί μου που το ‘Winds of Winter’ δεν έχει τελειώσει. Και εγώ είμαι θυμωμένος με τον εαυτό μου”, είπε ο Martin. “Εύχομαι να το είχα τελειώσει πριν από τέσσερα χρόνια. Εύχομαι να ήταν τελειωμένο. Αλλά δεν είναι. Και είχα μερικές σκοτεινές στιγμές που κοπανούσα το κεφάλι μου στο πληκτρολόγιο και έλεγα, ‘Θεέ μου, θα το τελειώσω ποτέ; Η σειρά προχωρά ολοένα και πιο μπροστά και εγώ πάω ολοένα και πίσω. Τι στο καλό συμβαίνει; Πρέπει να το κάνω’”.

“Μόλις πήρα το αντίγραφο του ‘Fire and Blood’ και έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που βγήκε ένα βιβλίο Westeros και κανείς δεν το ξέρει πιο πολύ από μένα. Το ξέρω όπως και οι πιο θυμωμένοι φανατικοί μου fans. Και έχω εκδώσει και άλλα πράγματα. Δεν είναι ότι κάνω διακοπές εδώ και επτά χρόνια. Τα βιβλία ‘Wild Cards’ βγαίνουν ανά έξι μήνες. Αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο, κάτι που να έχω γράψει μόνο εγώ. Το να τελειώσω ένα βιβλίο για το οποίο είμαι περήφανος και χαρούμενος μου έκανε πολύ καλό συναισθηματικά”.

Από την ίδια συνέντευξη μάθαμε ότι η prequel τηλεοπτική σειρά θα έχει τον τίτλο “The Long Night”, θα διαδραματίζεται 5.000 χρόνια πριν τα γεγονότα του “Game of Thrones” και θα πρωταγωνιστούν οι Naomi Watts(“Gypsy”,”Ophelia”) και Josh Whitehouse (Poldark). Επίσης, θα λείπει ο Οίκος Targaryen και άρα και οι δράκοι.

Ο 8ος κύκλος του “Game of Thrones” θα ξεκινά από το Winterfell και θα επιστρέψει το πρώτο εξάμηνο του 2019, συγκεκριμένα τον Απρίλιο, με επεισόδια μικρότερα των δύο ωρών.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.