Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ακύρωση του “Daredevil” από το Netflix

Οι fans δεν είναι χαρούμενοι.Μπορεί η Marvel να υπόσχεται περισσότερο "Daredevil" στο μέλλον, αλλά...

Οι fans δεν είναι χαρούμενοι.

Μπορεί η Marvel να υπόσχεται περισσότερο “Daredevil” στο μέλλον, αλλά αυτό δεν καθησυχάζει τους fans, οι οποίοι έχουν αντιδράσει στην ακύρωση της σειράς από το Netflix.

Από τους fans της σειράς, έως το cast, πληθώρα ατόμων μοιράστηκαν τις αντιδράσεις τους και την γνώμη τους στο Twitter. Μερικοί είναι εξοργισμένοι και άλλοι λυπημένοι που η σειρά κόπηκε, μιας και είχε αποσπάσει πολύ καλές κριτικές στην πρεμιέρα της, τον Απρίλιο 2015.

Η Deborah Ann Woll (Karen Page) έγραψε ότι λυπάται που δεν θα βλέπει τους φίλους της πλέον και ευχαρίστησε τον Erik Oleson, τον showrunner της 3ης σεζόν. Διαβάστε και μόνοι σας την δημοσίευση παρακάτω:

H τρίτη σεζόν τελείωσε με διάφορα ερωτήματα, όπως το νέο πιθανό μέλλον του “Bullseye” και την πιθανή εισαγωγή μυθολογίας των X-Men.

Το “Daredevil” είναι η τέταρτη σειρά της συνεργασίας Marvel/Netflix που σταμάτα, αφήνοντας στον αέρα μόνο τα “Punisher” και “Jessica Jones”. Και για τα δύο περιμένουμε νέες σεζόν μέσα στη χρονιά. Το “Punisher” θα επιστρέψει για δεύτερη φορά στις αρχές του 2019, ενώ το “Jessica Jones” βρίσκεται υπό παραγωγή οπότε θα το δούμε πιο μετά. Σκεπτόμενοι όμως ότι το “Daredevil” θεωρούταν ο “πυρήνας” της Marvel στο Netflix, το μέλλον των δύο εναπομεινάντων σειρών φαίνεται δυσοίωνο.

Το “Defenders” ήταν η πρώτη σειρά που αφέθηκε στην άκρη, με το “Iron Fist” και το “Luke Cage” να ακολουθούν. Οι fans ήταν αισιόδοξοι για την μοίρα του “Daredevil”, καθώς η τελευταία σεζόν είχε πάρει καλές κριτικές και ο showrunner Eric Oleson είχε αναφέρει στα μέσα Νοέμβρη ότι είχε παρουσιάσει την ιδέα του για την τέταρτη σεζόν στο Netflix.

Οι ακυρώσεις αυτές έρχονται λίγο πριν η Disney ξεκινήσει τη δική της συνδρομητική υπηρεσία, το Disney+. Γνωρίζουμε ήδη ότι εκεί θα δούμε άλλες σειρές της Marvel, μεταξύ των οποίων μία με πρωταγωνιστή τον Tom Hiddleston στον ρόλο του ως Loki, ο οποίος προσφάτως επιβεβαιώθηκε ότι όντως έχει πεθάνει στο MCU μέσω του “Avengers: Infinity War”.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.