Γκρέμισε τη Νόριτς από την κορυφή η Μπρίστολ

Μπρίστολ Σίτι και Νόριτς έμειναν σε ισοπαλία με σκορ 2-2 σε αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ, αποτέλεσμα που έριξε τους φιλοξενούμενους από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η Μπρίστολ απείλησε δύο φορές με τον τερματοφύλακα Κρούλ να κάνει σπουδαίες επεμβάσεις στο 32′ με τον Πάτερσον και δευτερόλεπτα αργότερα με τον Μπράουνχιλ να σουτάρει εντυπωσιακά από τα 30 μέτρα. 
Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα με εκπληκτική εκτέλεση του Στίπερμαν έξω από την περιοχή στο 39ο λεπτό, όμως δεν κατάφεραν να κρατήσουν το αποτέλεσμα ούτε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, αφού μετά από δύο λάθη αμυντικών τους ο Ντιεντιού διαμόρφωσε το 1-1 στο 45′

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε καλό ρυθμό. Ο Ουντάουντα έβαλε με το πρώτο του εφετινό γκολ μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους και η Νόριτς κατάφερε να ισοφαρίσει μετά απο ασίστ του Ερνάντεζ στην πρώτη επαφή του με τη μπάλα και με σκόρερ τον Άαρονς.

Μπρίστολ: Μάενπα, Πιζάνο, Κάλας, Μπέικερ, Κέλι, Μπράουνχιλ, Πακ, Πάτερσον, Βάιμαν (88′ Γουότκινς), Οντάουντα, Ντιεντιού.
Νόριτς: Κρουλ, Άαρονς, Ζίμερμαν (60′ Χάνλεϊ), Γκόντφρι, Λιούις, Βράντσιτς, Τετέι (77′ Ρόουντς), Κάντγουελ (77′ Ερνάντες), Μπουέντια, Πούκι, Στίπερμαν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.