Η πρώτη ένδειξη…

Πρώτη επίσημη, αγωνιστική υποχρέωση για τον ΠΑΟΚ στο νέο έτος, με την πρώτη αναμέτρηση της πέμπτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, για την οποία ο Ραζβάν Λουτσέσκου κι οι ποδοσφαιριστές του θα βρεθούν στην Πάτρα για ν’ αντιμετωπίσουν στις 17.00 την Παναχαϊκή.

Πρώτη επίσημη, αγωνιστική υποχρέωση για τον ΠΑΟΚ στο νέο έτος, με την πρώτη αναμέτρηση της πέμπτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, για την οποία ο Ραζβάν Λουτσέσκου κι οι ποδοσφαιριστές του θα βρεθούν στην Πάτρα για ν’ αντιμετωπίσουν στις 17.00 την Παναχαϊκή. Ο κάτοχος του τροπαίου για δυο διαδοχικές σεζόν μάλιστα, κατηφόρισε χτες στην Αχαϊα δίχως σημαντικές μονάδες στην αποστολή του, προ εξάρχοντος φυσικά του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Πέραν του διεθνή Σέρβου επιθετικού έμειναν για διαφορετικούς λόγους οι Ρέι, Μάτος, Βιεϊρίνια, Χατσερίντι, Άκπομ. Κύριος στόχος είναι το απόλυτο θετικό αποτέλεσμα που θα επιβεβαιώσει τη θεωρητική δυναμική ανάμεσα στις δυο ομάδες, τις οποίες και χωρίζει μια ολόκληρη κατηγορία αλλά ταυτόχρονα για ν’ αποδειχτεί πως το σύνολο παραμένει ανεπηρέαστο από τις τελευταίες εξελίξεις. 

Σύμφωνα με όλα όσα έχει δοκιμάσει στις τελευταίες προπονήσεις η τεχνική ηγεσία, στο 4-2-3-1 θέση θα πάρουν, ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά κατά σειρά οι Κίτσιου, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, με τους Σάκχοφ, Μαουρίσιο να πλαισιώνουν τις θέσεις των δυο χαφ μπροστά από την αμυντική γραμμή. Σαφώς με διαφορετικό ρόλο για τον καθέναν, πλέον ανασταλτικό για τον Ουκρανό και πιο οργανωτικό και δημιουργικό για τον Βραζιλιάνο. Ανάμεσα και μπροστά τους ως φαβορί για τη θέση του επιτελικού μέσου προβάλει ο Ελ Καντουρί με τον Λημνιό δεξιά του και τον Ουάρντα αριστερά του, ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο – μοναδικός διαθέσιμος επιθετικός τη δεδομένη στιγμή – Καρέλης. Οι οριστικές σκέψεις του Ρουμάνου τεχνικού θ’ αποκαλυφθούν περί τη μια ώρα πριν από τη σέντρα με την επίσημη ανακοίνωση του αρχικού σχήματος. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.