Νίκη για μεγαλύτερη ώθηση

Ο Γιώργος Βασιλείου γράφει για το επόμενο εμπόδιο που βρίσκεται στο δρόμο της ΑΕΚ, με τον Πανιώνιο να είναι πάντα ένας δυσκολοκάταβλητος αντίπαλος για την Ένωση.

Επόμενη στάση Νέα Σμύρνη για την ΑΕΚ και αντίπαλος ο Πανιώνιος. Η Πρωταθλήτρια Ελλάδας δεδομένα βρίσκεται σε καλό φεγγάρι με την ανατολή του 2019 και αυτό θέλει να επιβεβαιώσει και το απόγευμα του Σαββάτου. 

Το εμπόδιο του Πανιωνίου ποτέ δεν ήταν εύκολα αντιμετωπίσιμο. Για πολλούς λόγους, που δεν χρειάζεται να τους αναλύσουμε τώρα. Απλά για την ομάδα της Νέας Σμύρνης όταν απέναντι βρίσκεται η ΑΕΚ υπάρχει επιπλέον κίνητρο για να κερδίσει τον αγώνα. 

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης γνωρίζει πολύ καλά πως αντιμετωπίζει αυτά τα ματς ο οργανισμός Πανιώνιος. Σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται. Και μπορεί εξωαγωνιστικά στους «κυανέρυθρους» να έχουν προκύψει θέματα, όμως εντός του γηπέδου ο Πανιώνιος παρουσιάζεται βελτιωμένος και θα έλεγα πιο συμμαζεμένος μετά την εποχή Ανιγκό και την έλευση Μάντζιου. 

Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι για την ΑΕΚ, η οποία θα πρέπει να επιδείξει την απαιτούμενη προσοχή και σοβαρότητα για να φύγει με τη νίκη από τη Νέα Σμύρνη. Το αν θα γίνει με 3-5-2 ή με όποιο άλλο σύστημα επιλέξει ο Ουζουνίδης ελάχιστα ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή. Η Ένωση μετά από κάθε νίκη παρουσιάζεται και πιο δυνατή στα παιχνίδια της. 

Με «όπλο» την αυτοπεποίθηση που έχει «χτίσει» από τις διαδοχικές νίκες, τις καλές εμφανίσεις, αλλά και την πολύ καλή ανασταλτική της λειτουργία, όπου μετράει πλέον 584 αγωνιστικά λεπτά δίχως να παραβιαστεί η εστία της θα ψάξει νίκη στη Νέα Σμύρνη που θα της δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.