Οσάκα: «Πέτρα, πέρασες τόσα πολλά…» (video)

Αμήχανη ήταν η νικήτρια του Αυστραλιανού Όπεν, Ναόμι Οσάκά κατά την ομιλία της στη «Rod Laver Arena» μετά την απονομή της, όπου έπλεξε το εγκώμιο της Πέτρα Κβίτοβα.

Αμήχανη ήταν η νικήτρια του Αυστραλιανού Όπεν, Ναόμι Οσάκά κατά την ομιλία της στη «Rod Laver Arena» μετά την απονομή της, όπου έπλεξε το εγκώμιο της Πέτρα Κβίτοβα.

«Συγνώμη, αλλά το να μιλάω δημόσια δεν είναι το δυνατό μου σημείο. Θα προσπαθήσω να το κάνω», είπε αρχικώς.

Και πρόσθεσε απευθυνόμενη στη φιναλίστ, Πέτρα Κβίτοβα: «Πολλά συγχαρητήρια Πέτρα. Πάντα ήθελα να παίξω μαζί σου. Έχεις περάσει τόσα πολλά. Ειλικρινά, δεν ήθελα να είναι αυτό το πρώτο μας ματς. Συγχαρητήρια σε εσένα και την ομάδα σου. Ειλικρινά είσαι απίστευτη και είναι μεγάλη μου τιμή που σε αντιμετώπισα στον τελικό».

Συνεχίζοντας, η Γιαπωνέζα τενίστρια υπογράμμισε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω που ήρθατε και παρακολουθήσατε τον τελικό. Είναι πάντα δύσκολο για μένα να μιλάω δημόσια» και σε εκείνο το σημείο έφυγε από το μικρόφωνο για να αφήσει το βαρύτιμο τρόπαιο της νικήτριας του Αυστραλιανού Όπεν.

Επιστρέφοντας, κατέληξε: «Θέλω να ευχαριστήσω το διευθυντή του τουρνουά, τα ball kids που έτρεχαν μέσα στη ζέστη. Θέλω να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί το τουρνουά. Φυσικά να ευχαριστήσω την ομάδα μου. Δε θα τα είχα καταφέρει αν δεν ήταν δίπλα μου. Διότι πίσω από κάθε τενίστα είναι μία ολόκληρη ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.