Νέες επαφές με την Μπράγκα για τον Άλεφ

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει νέες επαφές με την Μπράγκα, προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματα του Άλεφ Σαλντάνια, τον οποίο έχει πάρει το περασμένο καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού.

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει νέες επαφές με την Μπράγκα, προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματα του Άλεφ Σαλντάνια, τον οποίο έχει πάρει το περασμένο καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “κιτρινόμαυροι” είναι ευχαριστημένοι με την έως τώρα απόδοση του Βραζιλιάνου μέσου και από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στην υπόθεση του Αντρέ Σιμόες, κινούνται προς την παραμονή την παίκτη στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα σεζόν.

Η συμφωνία των δυο ομάδων προβλέπει ρήτρα 1,8 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Άλεφ από την ΑΕΚ. Οι πρωταθλητές Ελλάδος θεωρούν πως μπορούν να αποκτήσουν τον παίκτη με λιγότερα χρήματα, μέσω των επαφών που ξεκίνησαν με την πορτογαλική ομάδα. Αυτή είναι η δεύτερη φορά, που θα επιχειρηθεί κάτι τέτοιο, καθώς η ΑΕΚ είχε επαφές με την Μπράγκα και πριν τα Χριστούγεννα, οι οποίες όμως δεν είχαν στεφθεί με επιτυχία, σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.