Τραπ: «Θρύλος για εμένα ο Μπουφόν»

Ο Κέβιν Τραπ τόνισε πως βλέπει τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν ως έναν θρύλο των τερματοφυλάκων και τόνισε πως θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Κέβιν Τραπ τόνισε πως βλέπει τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν ως  έναν θρύλο των τερματοφυλάκων και τόνισε πως θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο τερματοφύλακας της γαλλικής ομάδας συμπλήρωσε παράλληλα, πως αν είχαν αποκτηθεί όλοι οι τερματοφύλακες που είχαν ακουστεί για τους Παριζιάνους, τότε θα υπήρχαν συνολικά 15 στο ρόστερ, αυτή τη στιγμή.

Αρχικά, ο Τραπ τόνισε: «Πρέπει να πω ότι υπάρχουν αρκετές φήμες σχετικά με διαφορετικούς τερματοφύλακες που θα έρθουν στην Παρί Σεν Ζερμέν. Αν είχαν έρθει όλοι θα είχαμε 15 τερματοφύλακες τώρα».

Στη συνέχεια δήλωσε για τον Μπουφόν: «Για μένα, ως τερματοφύλακας, ο Τζίτζι είναι φυσικά θρύλος. Ό,τι έκανε όλα αυτά τα χρόνια, σ’ αυτήν την ηλικία, σ΄ αυτό το επίπεδο είναι αξιοπρόσεκτο. Αν είχες την ευκαιρία να δουλέψεις με έναν τόσο καλό τερματοφύλακα, θα ήταν ξεχωριστό. Τι θα συμβεί δεν ξέρω αλλά θα ήταν ενδιαφέρον να προπονούμαι στο πλευρό ενός τέτοιου τερματοφύλακα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.