Ποινή αποκλεισμού στον Καμπαγιέ

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας επιβεβαίωσε πως ο μέσος της Νιούκαστλ, Γιόχαν Καμπαγιέ, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας επιβεβαίωσε πως ο μέσος της Νιούκαστλ, Γιόχαν Καμπαγιέ, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών. Ο Γάλλος άσος κατηγορήθηκε για βίαιη συμπεριφορά μετά από σχετικό επεισόδιο που έλαβε χώρα στον αγώνα κυπέλλου κόντρα στην Μπράιτον το προηγούμενο Σάββατο.

Ο Καμπαγιέ φέρεται να χτύπησε στο πρόσωπο τον αμυντικό της Μπράιτον, Αντάμ Ελ Αμπντ, με μία μπότα. Ο διαιτητής της αναμέτρησης μπορεί να ξέχασε να το αναφέρει στο φύλλο αγώνα, ωστόσο η αγγλική ομοσπονδία έκανε τη δουλειά της και απέκλεισε τον 26χρονο παίκτη από τα επόμενα τρία ματς της Νιούκαστλ.

«Έπειτα από μια ακρόαση της επιτροπής, αποφασίστηκε να δοθεί ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών στον μέσο της Νιούκαστλ, Γιόχαν Καμπαγιέ, για βίαιη συμπεριφορά. Ο Καμπαγιέ χρεώθηκε την ποινή αυτή μετά από ένα επεισόδιο στον αγώνα για τον τέταρτο γύρο του FA Cup το Σάββατο 28 Ιανουαρίου. Η ποινή τέθηκε σε άμεση ισχύ», τόνισαν από την αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.