Aνεβαίνουν Κλάους και Ροντρίγκες

Μετά το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό η ζωή συνεχίζεται για την ομάδα του ΠΑΟΚ, η οποία συνεχίζει την προετοιμασία της για τις υποχρεώσεις στη Σούπερ Λιγκ.

Μετά το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό η ζωή συνεχίζεται για την ομάδα του ΠΑΟΚ, η οποία συνεχίζει την προετοιμασία της για τις υποχρεώσεις στη Σούπερ Λιγκ.

Ο Ίγκορ Τούντορ και οι παίκτες του είναι υποχρεωμένοι να συνεχίσουν σε κανονικούς ρυθμούς, με τον Κροάτη προπονητή να κάνει ασκήσεις τακτικής και κυκλοφορίας μπάλας σε μικρό χώρο και σε συνθήκες πίεσης. 

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έδωσε σημασία στη σωστή ανάπτυξη από την άμυνα, στο transition game και στις κοντινές μεταβιβάσεις. Ο Στέφανος Αθανασιάδης με τον Γκάρι Ροντρίγκες προπονούνται κανονικά κι ανεβάζουν ρυθμούς για να επανέλθουν άμεσα στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Οι Παναγιώτης Γλύκος, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, Δημήτρης Κωνσταντινίδης και Ζάιρο συνέχισαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Το Σάββατο ο «Δικέφαλος» θα προπονηθεί στις 13:00 στην Τούμπα και στη συνέχεια θ’ αναχωρήσει για την Κομοτηνή για το προγραμματισμένο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανθρακικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.