Ρόλο φημολογείται ότι θα κατέχει ο Dave Bautista στο “Suicide Squad 2”

Φήμες είναι όλα...Έντονες φήμες θέλουν τον Dave Bautista που γνωρίσαμε μέσα από το "Guardians of...

Φήμες είναι όλα…

Έντονες φήμες θέλουν τον Dave Bautista που γνωρίσαμε μέσα από το “Guardians of the Galaxy” να συνεργάζεται και πάλι με τον James Gunn για την επερχόμενη ταινία των DC και Warner Bros., “Suicide Squad 2”.

Σύμφωνα με το Collider, ο Bautista θα κατέχει τον ρόλο του Peacemaker, μία από τις νέες προσθήκες χαρακτήρων για το sequel. Άλλες προσθήκες φέρεται να είναι αυτές των Ratcatcher, King Shark και Polka-Dot Man.

Ο Bautista υπήρξε μεγάλος υποστηρικτής του Gunn από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η απόλυση του δεύτερου από την Disney και την Marvel, μετά από παλαιότερα δημοσιεύματα που βγήκαν εκ νέου στην επιφάνεια. Ο ηθοποιός έφτασε σε τέτοιο σημείο, που “απείλησε” το στούντιο ότι θα αποχωρήσει από τον ρόλο του ως Drax, αν δεν χρησιμοποιηθεί τουλάχιστον το σενάριο του Gunn για την τρίτη εισαγωγή του “Guardians of the Galaxy”. Πριν από μερικές εβδομάδες, μάθαμε ότι η Disney θα χρησιμοποιήσει εν τέλει το εν λόγω σενάριο.

Ο Ratcatcher είναι ένας κακός της Gotham City, ο οποίος πρωτοεμφανίστηκε στο “Detective Comics #585”. Ο Otis Flannegan, όπως είναι το αληθινό όνομα του χαρακτήρα, έχει την ικανότητα να επικοινωνεί και να ελέγχει τους αρουραίους. Οι φήμες θέλουν ο Ratcatcher να είναι γένους θηλυκού και να έχει σαν πατρική φιγούρα τον Deadshot.

Ο King Shark είναι ένα ανθρωπόμορφο πλάσμα που φέρει χαρακτηριστικά καρχαρία. Γεννημένος στην Χαβάη, ο χαρακτήρας έχει τρομερή δύναμη, μυτερά δόντια και νύχια. Μια έκδοση του είδαμε πρόσφατα στο επεισόδιο της σειράς του CW, “The Flash”.

Ο Polka-Dot Man είναι ένας από τους πιο περίεργους κακούς του Batman. Γεννημένος στο Abner Krill, ο χαρακτήρας μπορεί να μετατρέπει τους κύκλους που έχει το κουστούμι του (πουά) σε διάφορα όπλα, όπως ιπτάμενα αλυσοπρίονα, γροθιές κ.α.

Ο Peacemaker έχει αλλάξει πολλές μορφές και origin ιστορίες, αν και οι φήμες θέλουν στην ταινία να χρησιμοποιείται η πρώτη εκδοχή του Christopher Smith. Πρόκειται για έναν ειρηνοποιό που είναι τόσο πολύ αφοσιωμένος στον απώτερο σκοπό του, που χρησιμοποιεί βία για να αποτρέψει τη βία. Στα κόμικς, σιγά σιγά τρελαίνεται και όταν ανακαλύπτει ότι ο πατέρας του ήταν Ναζί εκτελεστής σε στρατόπεδο συγκέντρωσης, αρχίζει να πιστεύει ότι οι ψυχές των ανθρώπων που σκότωσε κατοικούν στο κράνος του.

Η ταινία, που φέρεται να έχει αλλάξει τον τίτλο της σε “The Suicide Squad”, θα είναι περισσότερο ένα φιλμ επανεκκίνησης, παρά άμεσο sequel. Ο Will Smith δεν θα επιστρέψει για να ενσαρκώσει ξανά τον Deadshot και δημοσιεύματα να θέλουν τον Idris Elba να αναλαμβάνει τον ρόλο. Επιπλέον, η Margot Robbie θα εμφανιστεί στην ταινία ως Harley Quinn, παρά τα προηγούμενα δημοσιεύματα που υπονοούσαν το αντίθετο.

Το “Suicide Squad 2” αναμένεται στους κινηματογράφους στις 6 Αυγούστου 2021.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.