Κρέσπο: “Να δείξουμε πως είμαστε οι καλύτεροι”

Ο Άνχελ Κρέσπο υπογράμμισε πως ο ΠΑΟΚ έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, να αποδείξει πως είναι καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ.

Ο Άνχελ Κρέσπο υπογράμμισε πως ο ΠΑΟΚ έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, να αποδείξει πως είναι καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ. Ο ποδοσφαιριστής του “Δικέφαλου” του Βορρά συμπλήρωσε πως η ομάδα του θέλει να κατακτήσει τον συγκεκριμένο τίτλο. Ο Κρέσπο μίλησε στην εφημερίδα “Real News”. Αναλυτικά δήλωσε:

Για τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου, όπου θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί κόντρα στην ΑΕΚ τον τίτλο: «Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως βρισκόμαστε και πάλι σε έναν τελικό Κυπέλλου και είναι ιδιαίτερη η χαρά και για μένα, που μέσα σε δύο χρόνια θα διεκδικήσω και πάλι το τρόπαιο. Θεωρώ ότι δικαιούμασταν απόλυτα τη δυνατότητα να υπερασπιστούμε τον τίτλο που κατακτήσαμε πέρυσι και θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να τον φέρουμε και πάλι στη Θεσσαλονίκη, για να ζήσουμε αντίστοιχες σκηνές με τις περυσινές». 

Για το αν θα είναι μία ευκαιρία για απαντήσεις: «Δεδομένα, ο πρωταρχικός μας στόχος ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος και εμείς από την πλευρά μας κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τον πετύχουμε μέσα στο γήπεδο. Μετά από όσα έχουν γίνει, όμως, στόχος μας είναι να κερδίσουμε όλους τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας και στο τέλος να δούμε τι θα έχουμε καταφέρει. Πιστεύω ότι ένας τίτλος είναι πάντα σημαντικός, όπως θα είναι σημαντικό να προσθέσουμε έναν ακόμη Κύπελλο στην τροπαιοθήκη του ΠΑΟΚ. Στον τελικό θα έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε και πάλι ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα, παρά τα όσα έχουν γίνει στο πρωτάθλημα». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.