Πρώτη νίκη του Λεβαδειακού (vid)

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Λεβαδειακός, ο οποίος επικράτησε της Δόξας Δράμας με 1-0 στο ντέρμπι των νεοφώτιστων. Οι γηπεδούχοι καλύτεροι έφτασαν στο τρίποντο χάρη στο τέρμα του Βασιλείου στο 55' Λίγα δευτερόλεπτα πριν ο Σέρεμετ απόκρουσε πέναλτι του Ζουρούδη.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Λεβαδειακός, ο οποίος επικράτησε της Δόξας Δράμας με 1-0 στο ντέρμπι των νεοφώτιστων. Οι γηπεδούχοι καλύτεροι έφτασαν στο τρίποντο χάρη στο τέρμα του Βασιλείου στο 55′. Λίγα δευτερόλεπτα πριν ο Σέρεμετ απόκρουσε πέναλτι του Ζουρούδη.

Ο Λεβαδειακός από την αρχή της αναμέτρησης πίεζε ψηλά με τα ακραία του χαφ να αγωνίζονται κοντά στον Ζουρούδη. Αντίθετα η Δόξα κλεισμένη πίσω προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα των Βάντερσον, Κάπελ και Σοϊλέδη.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στα πρώτα λεπτά την εστία του Σέρεμετ, αλλά ούτε ο Βασιλείου στο 8′ ούτε ο Ζουρούδης στο 13′ βρήκαν στόχο, ενώ στο 9′ και στο 13′ ο Σέρεμετ είπε “όχι” στους Φαβάλι και Πόποβιτς. Το σύνολο του Χαραλαμπίδη ισορρόπησε το παιχνίδι μετά το πρώτο 20λεπτο και έφτανε σχετικά εύκολα μέχρι έξω από την περιοχή του Κυριακίδη, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν τον γκολκίπερ των “πρασίνων”.

Σοϊλέδης, Κάπελ και Βάντερσον άλλαζαν συνεχώς θέσεις μήπως μπορέσουν και μπερδέψουν την αντίπαλη άμυνα, αλλά δεν το κατάφεραν ούτε μία φορά στο πρώτο μέρος, με αποτέλεσμα ο Κυριακίδης να περάσει ένα εύκολο 45λεπτο. Οι παίκτες του Λεβαδειακού μετά τα πρώτα λεπτά που είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν, στη συνέχεια δεν έκαναν και αυτοί αισθητή την παρουσία τους επιθετικά.

Όπως στα πρώτα λεπτά του πρώτου μέρους, έτσι και σε αυτά της επανάληψης ο ρυθμός ήταν γρήγορος με τον Λεβαδειακό να δημιουργεί κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Ο Φαβάλι στο 48′ έδωσε μισό γκολ στον Ζουρούδη, ο οποίος μπροστά σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης απέτυχε για δεύτερη φορά να πετύχει το 1-0. Συγκεκριμένα μετά από χέρι του Μπριλλάκη μέσα στην περιοχή ο Κουτσιαύτης έδειξε την άσπρη βούλα, αλλά ο Σέρεμετ απόκρουσε την μπάλα στο πέναλτι που εκτέλεσε ο επιθετικός του Λεβαδειακού. Οι γηπεδούχοι στην επόμενη φάση κατάφεραν να λύσουν το Γόρδιο Δεσμό με κεφαλιά του Βασιλείου, ο οποίος σκοράρει για δεύτερο σερί παιχνίδι.

Ο Χαραλαμπίδης έκανε πιο επιθετική την ομάδα του, ρίχνοντας στη μάχη τον Λεάντρο Λίμα στη θέση του Κατσικογιάννη, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Σοϊλέδης αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο για να εισέλθει ο Αραβίδης. Οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στους αντιπάλους τους, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να βρουν και περισσότερους διαδρόμους προς την περιοχή του Σέρεμετ, ωστόσο ούτε η μία πλευρά, ούτε η άλλη πλευρά μπόρεσε να γίνει επικίνδυνη επιθετικά.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος και ο Λεβαδειακός διατήρησε, την ευνοϊκή για εκείνον, παράδοση που τον θέλει να μην έχει γνωρίσει ακόμα την ήττα από τη Δόξα στην έδρα του.

Διοργάνωση: Super League
Αγωνιστική: 11η
Αγώνας: Λεβαδειακός-Δόξα Δράμας
Γήπεδο: Λιβαδειάς
Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)
Βοηθοί: Μαγιάνης (Άρτας), Χαρίτος (Αθηνών)

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος (68′ Μαχαίρας), Μελισσάς, Λισγάρας, Τόμας, Κόρμπος, Βασιλείου (74′ Κοιλιάρας), Ζουρούδης, Φαβάλι, Πόποβιτς (89΄ Βιάνα), Ζησόπουλος.

Δόξα Δράμας (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σερεμέτ, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Βάντερσον, Καπέλ, Κανακούδης, Λίμα, Μπριλλάκης, Κατσικογιάννης (58′ Λεάντρο), Σοϊλέδης (64′ Αραβίδης), Στεργιαννός-Μιχαηλίδης (75′ Τοπούζης).

Δείτε τι δήλωσαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης, οι Πασχαλάκης του Λεβαδειακού και Αγγελούδης της Δράμας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.