Ρόκα: “Δεν έχουμε άλλον παίκτη όπως τον Περόνε”

Τι είπε ο προπονητής του Ηρακλή μετά την ήττα των Κυανόλευκων, εκτός έδρας, από τον Απόλλωνα Λάρισας

Σε ένα “αβίαστο λάθος”, και στην απουσία του Περόνε στάθηκε ο Μανουέλ Ρόκα μετά την ήττα του Ηρακλή, εκτός έδρας από τον Απόλλωνα Λάρισας. 
Ο Ισπανός τεχνικός των Κυανόλευκων, στην αρχή των δηλώσεών του είπε: “Το πρώτο ημίχρονο ήταν ανταγωνιστικό και από τις δύο πλευρές, όμως ο Απόλλων Λάρισας μας πίεσε αρκετά, αναπτύσσοντας περισσότερες πρωτοβουλίες. Στο δεύτερο μέρος, όμως, είμαι πολύ ικανοποιημένος από τα παιδιά, καθώς έδωσαν τα πάντα και ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Μπορεί να μην είχαμε ευκαιρίες, αλλά βελτιωθήκαμε στην κυκλοφορία και τους παίξαμε μονότερμα”.
Συμπλήρωσε: “Πληρώσαμε ένα αβίαστο λάθος, από αυτά που κρίνουν τέτοια παιχνίδια σε αυτήν την κατηγορία. Ένα λάθος, που δεν μπορεί να χρεωθεί μόνο σε ένα παιδί, καθώς όλοι κερδίζουμε και όλοι χάνουμε”.
Είπε ακόμη: “Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας, με τον Απόλλωνα Λάρισας να διαθέτει εξαιρετικές μονάδες, αλλά έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, στον οποίο δεν έπρεπε να ρισκάρεις κυκλοφορώντας τη μπάλα. Κρατώ το δεύτερο ημίχρονο”.
Αναφέρθηκε στην απουσία του Περόνε και είπε: “Είναι πολύ σημαντική η απουσία του Περόνε, καθώς δεν έχουμε άλλον παίκτη με το αγωνιστικό προφίλ του. Ακόμη και η Ρεάλ να παίξει χωρίς κλασικό «9άρι» θα δυσκολευτεί να βάλει γκολ.
Κανονικά οι ομάδες – και ιδίως ο Ηρακλής – πρέπει να έχουν άλλους δύο ή τρεις κλασικούς σέντερ φορ, όμως εμείς έχουμε μόνο τον Περόνε. Παυλίδης, Ρόβας και Νιάμπουγιου προσπαθούν, αλλά δεν έχουν τα χαρακτηριστικά του Περόνε.
Με Περόνε κερδίζουμε, χωρίς τον Περόνε δεν έχουμε κερδίσει ούτε ένα παιχνίδι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.