Απομακρύνεται η ημερομηνία πρεμιέρας του “Sherlock Holmes 3”

Αν και παραμένει εορταστική...H Warner Bros. αποφάσισε να αλλάξει την ημερομηνία πρεμιέρας του...

Αν και παραμένει εορταστική…

H Warner Bros. αποφάσισε να αλλάξει την ημερομηνία πρεμιέρας του “Sherlock Holmes 3” για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Σύμφωνα με το Deadline, η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας είναι η 22 Δεκεμβρίου 2021, έναντι της 25ης Δεκεμβρίου 2020. Το Χριστουγεννιάτικο κλίμα παραμένει και η μεταφορά αυτή θα σηματοδοτεί τα δέκα χρόνια κυκλοφορίας της δεύτερης ταινίας της σειράς.

Το 2009 πρωτοκυκλοφόρησε η ταινία “Sherlock Holmes”, του σκηνοθέτη Guy Ritchie και με πρωταγωνιστές τους Robert Downey Jr. και Jude Law, η οποία γνώρισε μεγάλη αποδοχή από κοινό και κριτικούς. Δύο χρόνια μετά, το 2011, έκανε την εμφάνιση του στους κινηματογράφους το sequel με τίτλο “Sherlock Holmes: A Game of Shadows”, το οποίο δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από την αρχική ταινία και αγαπήθηκε εξίσου. Όσον αφορά την τρίτη ταινία, οι πρωταγωνιστές θα επιστρέψουν, αν και δεν υπάρχουν αναφορές σχετικά με το όνομα του σκηνοθέτη που θα κρατήσει τα ηνία.

 
Οι Jude Law και Robert Downey Jr. στους ρόλους των Dr. Watson και Sherlock Holmes, αντίστοιχα.

Η σεναριογραφική ομάδα αποτελείται από πέντε ονόματα με γνωστούς τίτλους στο δυναμικό τους, συγκεκριμένα τους Nicole Perlman (Guardians of the Galaxy, Captain Marvel), Gary Whitta (Rogue One), Justin Malen (Baywatch), Geneva Robertson-Dworet (Tomb Raider) και Kieran Fitzgerald (Snowden).

Τα γυρίσματα φαίνεται να έχουν τεθεί σε λειτουργία, ή έστω οι προετοιμασίες τους, αφού ο Robert Downey Jr. με μία κοινοποίηση του στο twitter έδειξε στο κοινό το πώς εξασκεί την Sherlock έκφραση του.

Άγνωστες παραμένουν ακόμα πολλές πληροφορίες, ωστόσο εσείς μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μαθαίνετε πρώτοι ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.