Η UEFA για το VAR στο Παρίσι

Ανακοίνωση εξέδωσε η UEFA για να δώσει διευκρινήσεις για την απόφαση του διαιτητή και το πέναλτι που έκρινε την πρόκριση στον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ανακοίνωση εξέδωσε η UEFA για να δώσει διευκρινήσεις για την απόφαση του διαιτητή και το πέναλτι που έκρινε την πρόκριση στον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Συγκεκριμένα η Ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία αναφέρει “Οι υπεύθυνοι του VAR, παρακολουθώντας διάφορες γωνίες διαθέσιμες για αυτούς, πρότειναν στον διαιτητή να παρακολουθήσει ο ίδιος στο μόνιτορ την φάση που συνέβη στην μεγάλη περιοχή. Αντιλαμβανόμενοι ότι ο διαιτητής δεν είδε την φάση στην κανονική ροή του αγώνα (…κάτι που σημαίνει ότι μπαίνει σε ισχύ το πρωτόκολλο του VAR που αφορά το σοβαρό λάθος ενός διαιτητή) έγινε παρακολούθηση της φάσης στον αγωνιστικό χώρο.”

“Ο διαιτητής επιβεβαίωσε ότι η απόσταση που ταξίδεψε η μπάλα δεν ήταν μικρή και η επαφή θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί. Το χέρι του αμυντικού δεν ήταν κοντά στο κορμί και επέκτεινε το κορμί του ενώ σταμάτησε και την πορεία της μπάλας προς την εστία. Μετά από όλα αυτά, ο διαιτητής απεφάνθη ότι ήταν πέναλτι. Όλα έγιναν νομίμως και ακολουθώντας το πρωτόκολλο του VAR.”

Η ανακοίνωση αφορά κυρίως τους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν που αντέδρασαν με έντονες διαμαρτυρίες αλλά και το Νεϊμάρ ο οποίος επιτέθηκε στους υπεύθυνους του αγώνα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.