Φαβορί ο Ρανιέρι, παραμονή του Ντι Φραντσέσκο θέλει ο Καπέλο

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι φαντάζει έως τώρα το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει την Ρόμα, αλλά ο Φάμπιο Καπέλο επιθυμεί την παραμονή του Ντι Φραντσέσκο, έως το τέλος της σεζόν.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι φαντάζει έως τώρα το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει την Ρόμα, αλλά ο Φάμπιο Καπέλο επιθυμεί την παραμονή του Ντι Φραντσέσκο, έως το τέλος της σεζόν.  
Το Calciomercato αναφέρει ότι ο Ρανιέρι είναι αυτή την στιγμή πιο μπροστά από τον Κρίστιαν Πανούτσι για την διάδοχη κατάσταση που φαίνεται σίγουρη, μετά τον αποκλεισμό της Ρόμα από την Πόρτο. 
Το site εξηγεί ότι ενώ ο αντιπρόεδρος Mάουρο Μπαλτιζόνι έχει ήδη ένα «ναι» από τον πρώην τεχνικό της Μπολόνια, Ρομπέρτο Ντοναντόνι, η ομάδα πιέζει για τον Ρανιέρι ή τον Πανούτσι.

Η Corriere dello Sport ισχυρίζεται ότι ο πρώην τεχνικός της Λέστερ και της Φούλαμ, είναι ο μόνος υποψήφιος που είναι έτοιμος να αναλάβει μόνο για το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς ο Πάουλο Σόουζα για παράδειγμα επιθυμεί συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2020. 
Ο 66χρονος προπονητής κάθισε στον πάγκο των «τζιαλορόσι» από το 2009 έως το 2011, αλλά ο Φάμπιο Καπέλο, ο οποίος κέρδισε πρωτάθλημα με την Ρόμα το 2001, πιστεύει ότι το κλίμα μπορεί να αντιστραφεί και ο Ντι Φραντσέσκο να παραμείνει. 
«Ο Ντι Φραντσέσκο αξίζει να τελειώσει τη σεζόν», δήλωσε ο Καπέλο σε τηλεοπτικό σταθμό.

Tότι και Καπέλο με την κούπα του πρωταθλητή το 2001

«Κανείς δεν κάνει θαύματα και δεν υπάρχει πολύς χρόνος από τώρα μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ελπίζω η Ρόμα να μην τον αντικαταστήσει, επειδή ο ντι Φραντσέσκο ήταν παίκτης μου και ελπίζω ότι θα παραμείνει για την υπόλοιπη σεζόν και θα πάρει τις νίκες που του αξίζει γιατί είναι ένα ειλικρινές και καλά καταρτισμένο άτομο. 
Όπως είπε και ο Ντε Ρόσι, στα επόμενα δύο παιχνίδια, που φαίνονται εύκολα στα χαρτιά, η ομάδα πρέπει να δείξει ότι παίζει και γι΄αυτόν. Χρειάζεται οπωσδήποτε έξι πόντους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.