Καθησυχαστική η Αιθιοπία για τον Λιλέσα

Η κυβέρνηση της Αιθιοπίας ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για τη ζωή του Φέισα Λιλέσα και πως θα τον υποδεχτεί με τιμές ήρωα.
Θωμάς Ναλμπάντης
23/08/2016 • 10:09
O Φέισα Λιλέσα
  • shares
Η κυβέρνηση της Αιθιοπίας ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για τη ζωή του Φέισα Λιλέσα και πως θα τον υποδεχτεί με τιμές ήρωα. Ο αργυρός ολυμπιονίκης του Ρίο Ντε Τζανέιρο είχε εκφράσει φόβους για την ασφάλεια της ζωής του, μετά τον τρόπο με τον οποίο τερμάτισε στον Μαραθώνιο, έχοντας τα χέρια του σταυρωμένα, σε μια ένδειξη διαμαρτυρίας κατά της κυβέρνησης της χώρας του.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης, Γκετάτσιου Ρέντα τόνισε χαρακτηριστικά: «Θα τύχει υποδοχής ήρωα, δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα για την πολιτική του στάση. Άλλωστε είναι ένας αθλητής που εξασφάλισε ένα ασημένιο μετάλλιο για την πατρίδα του».

Ο Λιλέσα από την πλευρά του υπογράμμισε: «Η Ορόμο είναι η φυλή μου. Οι συγγενείς μου είναι στη φυλακή και αν μιλήσουν για δημοκρατικά δικαιώματα θα τους σκοτώσουν».
Γράψτε το σχόλιο σας...
18/07/2019 • 07:45

Ματς για γκολ σε Μπακού, Σκόπια και νησιά Φερόε

Περισσότερο αξίζει απόψε στα προκριματικά του Europa League να δούμε τα παιχνίδια όπου η πρόκριση είναι ανοιχτή και σαφώς μπορεί να μετρήσει η έδρα, η αγωνιστική ετοιμότητα και η εμπειρία. Τις μικρές εκπλήξεις ας τις ψάξουμε εκεί όπου η πρόκριση έχει κριθεί!