To ημερολόγιο του ρεπόρτερ του Ολυμπιακού (7η ημέρα)

Συμπληρώσαμε μία εβδομάδα στο Βέλγιο. Γεμάτο πρόγραμμα με τη διεξαγωγή τριών φιλικών αγώνων (κόντρα σε Τεσέντερλο, Εουπεν και Σιντ Τρούιντεν) και αρκετών προπονήσεων

Συμπληρώσαμε μία εβδομάδα στο Βέλγιο. Γεμάτο πρόγραμμα με τη διεξαγωγή τριών φιλικών αγώνων (κόντρα σε Τεσέντερλο, Εουπεν και Σιντ Τρούιντεν) και αρκετών προπονήσεων. Ορθώς σκεπτόμενος ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε τους παίκτες του ελεύθερους μετά το χαλάρωμα το πρωινό της Πέμπτης, αφού είχε προηγηθεί φιλικό. Να ξεφύγουν λίγο από τη ρουτίνα του προγράμματος. Είναι απαραίτητο και αυτό σε μία προετοιμασία που είχε αφετηρία την 15η Ιουνίου στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Δηλαδή έχει περάσει πάνω από ένας μήνας πια.

Ο Πορτογάλος τεχνικός και οι παίκτες του εμφανίζονται πεπεισμένοι πως στις 9 Αυγούστου η ομάδα τους θα είναι έτοιμη για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρώτου επίσημου αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Μάλιστα, τη Δευτέρα θα μάθουν τον αντίπαλό τους, καθώς θα διενεργηθεί η κλήρωση.

Την Παρασκευή, ο Μαρτίνς σκοπεύει να βγάλει τους παίκτες του πρωί και απόγευμα στο αθλητικό κέντρο του Γκενκ. Να δοκιμάσει ξανά ασκήσεις τακτικής, αλλά και να διορθώσει τις αδυναμίες που εντόπισε στο φιλικό με την Σιντ Τρούιντεν. Αν και η ενδεκάδα που είδαμε την Τετάρτη, δύσκολα θα τη χρησιμοποιήσει ξανά ο Πορτογάλος, αφού από εδώ και έπειτα θα αρχίσει να μοντάρει το βασικό κορμό, αρχής γενομένης από το φιλικό του Σαββάτου με την Γκενκ στην έδρα της.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.