Γιάνκοβιτς: “Μπορούμε κόντρα στην ΑΕΚ”

Ο φόργουορντ και αρχηγός του Χολαργού Βλάντο Γιάνκοβιτς μίλησε για την επικείμενη 18η αγωνιστική στην Α1, που η ομάδα του θα υποδεχθεί την ΑΕΚ. Θεωρεί ότι οι "νεοφώτιστοι" έχουν την ποιότητα να τα... βάλουν με την Ένωση, ενώ σημαντικό κίνητρο είναι η έδρα.

Ο φόργουορντ και αρχηγός του Χολαργού Βλάντο Γιάνκοβιτς μίλησε για την επικείμενη 18η αγωνιστική στην Α1, που η ομάδα του θα υποδεχθεί την ΑΕΚ. Θεωρεί ότι οι “νεοφώτιστοι” έχουν την ποιότητα να τα… βάλουν με την Ένωση, ενώ σημαντικό κίνητρο είναι η έδρα. 

«Παίζουμε μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στο γήπεδο μας. Τα κίνητρα για όλους πρέπει να είναι μεγάλα. Πρόκειται για ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων και υψηλής ενέργειας. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για να αντιμετωπίσουμε τα «όπλα» της ΑΕΚ η οποία έχει έναν πολύ καλό ρυθμό αγώνων το τελευταίο διάστημα» δήλωσε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς και συμπλήρωσε: «Είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι που μπορούμε να διεκδικήσουμε αν είμαστε 40 λεπτά σοβαροί. Επιδίωξη μας είναι να είμαστε όσο πιο δυνατοί γίνεται, προκειμένου να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να κάνει το δικό του παιχνίδι». 



Όσο για τον κόσμο της ομάδας ο 29χρονος φόργουορντ επισήμανε: «Θέλουμε να παίζουμε ωραίο μπάσκετ, να προσφέρουμε θέαμα στον κόσμο που έρχεται και μας στηρίζει σε κάθε παιχνίδι δίνοντας μας την ώθηση για να φτάσουμε στη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.