TAGS

  Ο Καθηγητής και η ομάδα του

  Στο πρώτο του κείμενο ύστερα από την επιστροφή του στην ενεργό δράση ο Καθηγητής, κατάφερε να δώσει χαμόγελα και ελπίδα στους αναγνώστες της στήλης του.
  04/06/2018 • 16:28
  Οι παίκτες της Παρτιζάν πανηγυρίζουν την κατάκτηση του κυπέλλου Σερβίας
  • shares
  Στο πρώτο του κείμενο ύστερα από την επιστροφή του στην ενεργό δράση ο Καθηγητής, κατάφερε να δώσει χαμόγελα και ελπίδα στους αναγνώστες της στήλης του.

  Η σαββατιάτικη 2αδα που σας πρότεινε  (άσος  Αγγλία - Νιγηρία και goal goal Αυστρία - Γερμανία) πέρασε άνετα και έστειλε τον κόσμο που την ακολούθησε στο γκισέ για την είσπραξη.

  Εύκολα, απλά και κατανοητά, δίχως υπερβολές, σάλτσες και φλυαρία ο Προφέσορ, απέδειξε ότι παραμένει στην κορυφή, παρά την μακρόχρονη απουσία του από το χώρο.

  Η επιτυχία αυτή συνοδεύτηκε από πρωτοφανείς πανηγυρισμούς από τους πολυάριθμους οπαδούς, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

  Μάλιστα πριν από τη σημερινή συνεδρίαση της ερευνητικής ομάδας στο μέγαρο "Δούρειος Ίππος" στην οδό Αχαρνών, είχε συγκεντρωθεί στο προαύλιο πλήθος κόσμου, που αποθέωσε τον Αξεπέραστο κατά την είσοδο του στο κτήριο.

  Με το σύνθημα,  "Καθηγητή καθηγητή τους τα άρπαξες στο ρελαντί" οι οπαδοί του Καταπληκτικού σήκωσαν στον αέρα τη μαύρη του λιμουζίνα, προκαλώντας μάλιστα φθορές στο πανάκριβο όχημα. 

  Στην συνεδρίαση που ακολούθησε, η γραμματέας του ομίλου κυρία Βούλα Εξαπόδη - Φέτα (καμία σχέση με το γνωστό τυρί) διάβασε τηλεγραφήματα και φαξ που στάλθηκαν στον Αξεπέραστο από όλα τα μέρη του πλανήτη (το e, mail δεν λειτουργεί ακόμη).
  Αμέσως μετά ξεκίνησε ομιλία του αντιπροέδρου του ομίλου Περικλή Ανάρμοστου, που είχε σαν θέμα την οικολογία και το στοίχημα στη σύγχρονη εποχή. 

  Ο τελευταίος,  ακολουθώντας τους κανόνες της ευρωπαικής ένωσης, πρότεινε να καταργηθεί η χρήση πλαστικής σακούλας στο μέγαρο "Δούρειος ίππος". 

  Σε ερώτηση σύνεδρου "μα καλά, πως θα βγάζουμε τα σκουπίδια στους κουβάδες χωρίς σακούλα ;" ο αντιπρόεδρος ήταν σαφής και του απάντησε με τον πλέον ευγενικό τρόπο, "Δεν με ενδιαφέρει βρε μπαγλαμά τι θα κάνεις με τα σκουπίδια. Να τα πετάς χύμα στο δρόμο πριν την είσοδο σου στα κτήριο. Θα τα μαζέψουν από εκεί οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα". 
  Απάντηση με νόημα, γιατί με αυτόν τον τρόπο και το μέγαρο παραμένει καθαρό και θα μειωθεί η ανεργία στον κλάδο των οδοκαθαριστών.

  Η απάντηση του Περικλή Ανάρμοστου παράλληλα, έστειλε και ένα μήνυμα προς τις Βρυξέλλες, ότι σαν σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος, ακολουθούμε πιστά κανόνες και οδηγίες σε τόσο σημαντικά ζητήματα.

  Γιατί κακά τα ψέματα, η ανεργία, ή κρίση, οι κατασχέσεις ακινήτων και η φτώχεια, αποτελούν σταγόνα στον ωκεανό μπροστά σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως αυτό της χρήσης πλαστικής σακούλας.

  Το είπαν άλλωστε ξεκάθαρα οι επιστήμονες ότι το πολύ σε 3000 χρόνια, το πλαστικό θα μας έχει κάνει τη ζωή δύσκολη. 

  Το είδατε και στα ρεπορτάζ πρόσφατα, που η φάλαινα ξεβράστηκε νεκρή στην ακτή έχοντας φάει εκατοντάδες πλαστικές σακούλες. 

  Τι νομίζετε, θέλει πολύ να αρχίσουν να τις τρώνε οι γάτες και τα σκυλιά και να μη μείνει ζωντανό κανένα κατοικίδιο;
  Γιαυτό προσέχουμε για να έχουμε.

  Για την ιστορία, η πρωτοποριακή πρόταση του Περικλή Ανάρμοστου, δεν πέρασε από την ολομέλεια με οριακή πλειοψηφία (32 όχι - 1 λευκό).
  Αμέσως μετά ανακοινώθηκαν από την ΑΣΕ (ανώτατη στοιχηματική επιτροπή) οι τελικές προτάσεις για σήμερα και αύριο.


  ΠΑΡΤΕ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ


  2ΑΔΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 

  ΣΕΡΒΙΑ - ΧΙΛΗ : 2
  ΙΤΑΛΙΑ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ : GOAL - GOAL

  2ΑΔΑ ΤΡΙΤΗΣ

  ΡΩΣΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ : 1
  ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ : 1

  Ραντεβού την Τετάρτη το μεσημέρι με ακόμα καλύτερες προτάσεις.


  Γράψτε το σχόλιο σας...
  15/09/2019 • 09:03