Στάση εργασίας από τους εργαζόμενους στις Ανεξάρτητες Αρχές


Σε στάση εργασίας, από τις 12.00 το μεσημέρι έως τη λήξη του ωραρίου προχωρούν την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στις Ανεξάρτητες Αρχές. Η στάση εργασίας γίνεται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα προβλήματα λειτουργίας τους.

«Οι αποφάσεις αυτές αφορούν ιδίως τη λειτουργία των αγορών ηλεκτρονικών επικοινωνιών και ταχυδρομείων και την προστασία του καταναλωτή, την υλοποίηση των προσφάτως θεσμοθετημένων αλλαγών στη δημόσια διοίκηση και τη διασφάλιση συνταγματικά κατοχυρωμένων ατομικών δικαιωμάτων» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση και τονίζεται ότι πολλές Αρχές εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα σοβαρά προβλήματα στη λήψη αποφάσεων και επί της ουσίας αδυνατούν να ασκήσουν τις αρμοδιότητές τους.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται δυσχέρειες λειτουργίας αντιμετωπίζουν η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ), το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ), η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) και ο Συνήγορος του Πολίτης (ΣτΠ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.