Καινούργιος Dumbledore και καινούργιος Newt στην πρώτη φωτογραφία από το “Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”

Μια πρώτη γεύση.Ένας πιτσιρίκος Newt Scamander μ' έναν πιο νέο Dumbledore μας ταξιδεύουν ξανά στο...

Μια πρώτη γεύση.

Ένας πιτσιρίκος Newt Scamander μ’ έναν πιο νέο Dumbledore μας ταξιδεύουν ξανά στο Χόγκουαρτς στην πρώτη αποκλειστική φωτογραφία που κυκλοφόρησε το Entertainment Weekly από το επερχόμενο “Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”.

Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία από την επερχόμενη προσθήκη στον κόσμο των Φανταστικών Πλασμάτων, ο Albus Dumbledore που ενσαρκώνεται από τον Jude Law, στέκεται πίσω από έναν ξαφνιασμένο νεαρό Newt, ρόλος που πήγε στον Joshua Shea.

Image credit: Entertainment Weekly

Το επερχόμενο sequel θα επικεντρώνεται και πάλι στον Newt, ο οποίος όμως αυτήν τη φορά θα βρεθεί στο Παρίσι πλάι στον Dumbledore και μαζί θα καταδιώξουν τον διαβόητο μάγο Gellert Grindelwald που υποδύεται ο Johnny Depp.

Το “Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald” θα μας παρουσιάσει νέους χαρακτήρες, όπως τη στενή φίλη και πρώην αγαπημένη του Newt, Leta Lestrange (Zoe Kravitz), για την οποία γνωρίζουμε πως είχε εμπλακεί με κάποιον τρόπο με την αποβολή του από το Χόγκουαρτς και πως στην αρχή του sequel θα είναι σε σχέση με τον αδερφό του Newt, τον Theseus Scamander (Callum Turner), μια κατάσταση που φυσικά θα φέρνει σε δύσκολη θέση τον Newt.

“Η Leta ήταν μία από αυτές τις σχέσεις όπου υπήρχε σίγουρα μια τρομερή αγάπη”, είπε ο πρωταγωνιστής Eddie Redmayne, στο EW. “Αλλά ήταν ποτέ μια ιδανική σχέση; Δεν ξέρω. Αλλά σίγουρα είναι ένας άνθρωπος που τον άγγιξε πολύ. Στην αρχή της ταινίας συνειδητοποιείς πως είναι τώρα σε σχέση με τον αδερφό του Newt, οπότε φυσικά, κάτι τέτοιο έχει πολλές επιπλοκές”.

Εκτός από νέες προσθήκες όμως θα έχουμε και γνώριμα πρόσωπα που αναμένεται να επιστρέψουν για τη συνέχεια, όπως οι Tina Goldstein (Katherine Waterston), Queenie (Alison Sudol), και ο no-maj Jacob Kowalski (Dan Fogler). Το “Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald” αναμένεται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 15 Νοεμβρίου.


Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες. Μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.