«Μη Κοιτάς Πίσω Στον Θυμό…»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για πρώτη φορά για τη νύχτα που η σύζυγός του και οι δύο κόρες του ήταν στο «Μάντσεστερ Αρένα» το βράδυ που ένας βομβιστής αυτοκτονίας σκότωσε 22 ανθρώπους.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για πρώτη φορά για τη νύχτα που η σύζυγός του και οι δύο κόρες του ήταν στο «Μάντσεστερ Αρένα»  το βράδυ που ένας βομβιστής αυτοκτονίας σκότωσε 22 ανθρώπους.

Ο πρπονητής της Μάντσεστερ Σίτι περιγράφει πως ήταν στο σπίτι με τον γιο του Mάριους, στις 22 Μαΐου 2017 ενώ η Κριστίνα Σέρα και τα κορίτσια τους Βαλεντίνα και Μαρία ήταν σε μια συναυλία της Αριάνα Γκράντε.


Με την οικογένεια του, μετά τη νίκη στο Community Shield τον περασμένο Αύγουστι

«Η γυναίκα και οι κόρες μου ήταν εκεί, ήταν στην αρένα», δήλωσε σε συνέντευξή του στο BBC Radio 5Live.
«Με κάλεσε η γυναίκα μου, αλλά η γραμμή έπεσε αμέσως. Μου είπε «κάτι συνέβη και τρέχουμε αλλά δεν ξέρω τι συνέβη» και η γραμμή έκλεισε.
Προσπαθήσαμε να την καλέσουμε ξανά και δεν λειτουργούσε το τηλέφωνο, πήγαμε στην αρένα και μετά από πέντε ή έξι λεπτά χτύπησε ξανά και είπε: «Βγαίνουμε έξω, επιστρέφουμε σπίτι μας». Στο τέλος ήμασταν τυχεροί. Πολλοί άνθρωποι υπέφεραν και ήμασταν τυχεροί. Η ζωή είναι έτσι. Ήμασταν σε καλύτερη θέση από πολλούς ατυχείς ανθρώπους»

Είκοσι δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και 139 τραυματίστηκαν όταν ο Ισλαμιστής τρομοκράτης Σάλμαν Αμπέιτ ανατίναξε τον εαυτό του στο φουαγιέ της αρένας καθώς η συναυλία είχε τελειώσει. Πολλά από τα θύματα ήταν παιδιά.

Ο Γκουαρντιόλα, 47 ετών, δήλωσε ότι θα είναι πάντα ένας Mancunian (επίθετο που σχετίζεται με οτιδήποτε έχει να κάνει με την πόλη του Μάντσεστερ) προσθέτοντας ότι το τραγούδι «Don’t Look Back In Anger» («Μην Κοιτάς Πίσω Στον Θυμό») των Oasis θα ορίζει τη ζωή του μετά τη φρικαλεότητα που βίωσε. «Είναι ένα αριστούργημα» προσθέτει

«Κάθε φορά που βγαίνουμε, τραγουδάμε πάντα αυτό το τραγούδι. Μου αρέσει, μετά από ότι συνέβη στο Μάντσεστερ, στην αρένα, νιώθω ότι είναι ένα τραγούδι για τους ανθρώπους».



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.