Καπράλος: «Ευχαριστώ τη Μιλλούση»

Ο Σπύρος Καπράλος έσπευσε να ευχαριστήσει τη Βασιλική Μιλλούση, για τα όσα έχει προσφέρει στην Ελλάδα, μετά την απόφασή της να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Ο Σπύρος Καπράλος έσπευσε να ευχαριστήσει τη Βασιλική Μιλλούση, για τα όσα έχει προσφέρει στην Ελλάδα, μετά την απόφασή της να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελληνίδα αθλήτρια.

Χαρακτηριστικά, ο Καπράλος υπογράμμισε: «Θέλω να πω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Βασιλική Μιλλούση, για την τεράστια και ανεκτίμητη προσφορά της στη γυμναστική και τον ελληνικό αθλητισμό. Όλα αυτά τα χρόνια εκπροσώπησε επάξια την Ελλάδα στις κορυφαίες διοργανώσεις του κόσμου, δίνοντας πάντα τον καλύτερό της εαυτό. Κάθε φορά, σε κάθε αγώνα, μας έκανε υπερήφανους με την προσπάθειά της και με το πάθος της για διάκριση. Η Μιλλούση, όμως, έλαμψε και με το ήθος και την προσωπικότητά της, με αποτέλεσμα ακόμα και οι αθλήτριες που την είχαν αντίπαλο να σέβονται και να αναγνωρίζουν την αξία του χαρακτήρα της. Εμείς στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, πάντως, είμαστε τυχεροί καθώς η Βασιλική Μιλλούση είναι μέλος της Ολομέλειας και με την πολύτιμη γνώση και εμπειρία της, θα συνεχίσει να προσφέρει στον αθλητισμό και από αυτή τη θέση, βοηθώντας όλους τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες. Βάσω, σε ευχαριστούμε για όλα!»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.