Μάντζαρης: «Τρέχουμε σαν τρελοί» (video)

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports στην Media Day του Ολυμπιακού επεσήμανε ότι προτιμούσε ο ίδιος να μην έπαιζε καλά και ο Ολυμπιακός να έπαιρνε τους τίτλους και πως φέτος προπονούνται να τρέχουν σαν τρελοί.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports στην Media Day  του Ολυμπιακού επεσήμανε ότι προτιμούσε ο ίδιος να μην έπαιζε καλά και ο Ολυμπιακός να έπαιρνε τους τίτλους και πως φέτος προπονούνται για να τρέχουν σαν τρελοί.

Αν η φετινή χρονιά είναι απόδειξη: 
«Να παίρναμε το πρωτάθλημα πέρυσι και ας μην έπαιζα εγώ καλά. Όταν δεν παίζεις καλά είναι στενάχωρο. Νέα χρονιά, νέοι στόχοι και φέτος όλοι μαζί θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε και τους τρεις τίτλους».

Για γρήγορο φετινό τέμπο: «Ούτε καν θυμάμαι άλλον προπονητή να ζητά αυτό του Μπλατ. Θέλει όλα να γίνονται γρήγορα. Δεν υπάρχει φάση για να είσαι ακίνητος. Γρήγορος ρυθμός τρέχουμε σαν τρελοί. Χρειάζεται χρόνος να προσαρμοστείς δεν γίνεται αμέσως. Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Να είμαστε καλοί επιθετικά αλλά και καλοί στην άμυνα κι αυτό θέλει δουλειά στις προπονήσεις».

Για νέους ξένους παίκτες: «Χρειάζονται χρόνο κι ο Νάιτζελ (Γκος) κι ο Ζακ (Λεντέι). Η Ευρωλίγκα είναι δύσκολη δεν έχει σχέση με τα άλλα κύπελλα. Αλλά δουλεύουν σαν τρελοί ξέρουν τι τους ζητά ο κόουτς και ματς το ματς θα γίνονται καλύτεροι. Τους βοηθάμε όλοι».

Για πληγές που ίσως άφησε η περυσινή χρονιά: «Δεν πιστεύω ότι ποτέ είχαμε πρόβλημα. Είμαστε μαζί με πολλά παιδιά πολλά χρόνια, όπως τον Βασίλη (Σπανούλη) και τον Κώστα (Παπανικολάου). Δεν υπήρχε ποτέ πρόβλημα. Υπάρχουν και δύσκολες και κακές μέρες, όπως υπάρχουν και κακές χρονιές. Δεν θα τσακωθούμε όμως, είμαστε φίλοι, υπάρχουν καλές εξωγηπεδικές σχέσεις». 

Ποιος είναι ο πλακατζής από τους ξένους: «Ο Τουπάν, είναι Γάλλος, είναι ευρωπαίος και είναι ωραίος τύπος. Ο Μπόγρης είναι μια κατηγορία μόνος του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.