Ο Θανάσης Μαργαρίτης «ΣΤΟ ΦΙΛΕ» της Nova

Χαρακτήρισε «λάθος» την τιμωρία του Ρουμελιώτη, ζήτησε από την ομοσπονδία να στηρίξει την Εθνική ομάδα ενώ εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους προπονητές της «γαλανόλευκης» Αλέκο Λεώνη και Σωτήρη Δρίκο. Για την Εθνική ομάδα και όχι μόνο μίλησε ο Θανάσης Μαργαρίτης,

Χαρακτήρισε «λάθος» την τιμωρία του Ρουμελιώτη, ζήτησε από την ομοσπονδία να στηρίξει την Εθνική ομάδα ενώ εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους προπονητές της «γαλανόλευκης» Αλέκο Λεώνη και Σωτήρη Δρίκο. Για την Εθνική ομάδα και όχι μόνο μίλησε ο Θανάσης Μαργαρίτης, προπονητής της «χάλκινης» Εθνικής ομάδας του 1987 στην εκπομπή «ΣΤΟ ΦΙΛΕ» της Nova.

Διαβάστε τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης που παραχώρησε ο κ. Μαργαρίτης αλλά και την συνομιλία που είχε στον τηλεοπτικό αέρα με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Δημήτρη Γόντικα.
Για την Α1: «Έχουν αποδυναμωθεί οι ομάδες φέτος. Ο Ολυμπιακός έχει περισσότερο βάθος και ο Ηρακλής παίρνει μεγάλη δύναμη από τον Ντεσπέιν. Το πρωτάθλημα όμως έχει δρόμο και μπορεί να κριθεί σε μια άτυχη στιγμή, σε μια λεπτομέρεια».

Για τα φαβορί του πρωταθλήματος: «Μακάρι να βλέπαμε τον Παμβοχαϊκό και τον Φοίνικα να έκαναν την υπέρβαση. Όταν θα έρθει η ώρα των κρίσιμων αγώνων, η λογική λέει πως θα μετρήσει η πείρα του Ηρακλή και του Ολυμπιακού. Η εικόνα του Παναθηναϊκού δεν είναι καλή. Δεν έχει αξιώσεις, αλλά ούτε και έδρα».

Για τον Παμβοχαϊκό: «Ο Παμβοχαϊκός είναι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, είναι ένα οργανωμένο σωματείο, ο προπονητής δουλεύει πολύ και σωστά, η διοίκηση είναι πολύ καλή, ενώ ασχολούνται και με τις υποδομές. Προσπαθούν πολύ και σε αυτό, ενώ η περιοχή του Βραχατίου ασχολείται πολύ με την ομάδα».

Για τον Φοίνικα Σύρου: «Ο Φοίνικας Σύρου είναι η 2η ομάδα που μας προκάλεσε έκπληξη, αλλά έχει δείξει από προηγούμενα χρόνια πως αγαπάει πολύ το βόλεϊ η Σύρος. Είναι ομάδα που μπορεί να κρατηθεί ψηλά για πολλά χρόνια».

Για τον υποβιβασμό: «Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να δούμε πόσες ομάδες θα τελειώσουν το πρωτάθλημα. Ίσως να πρέπει να καθιερωθεί και βραβείο για όσες τερματίσουν τη σεζόν! Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να κινδυνέψει. Η Πάτρα έχει προβλήματα, αλλά για τις υπόλοιπες ομάδες δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει».
Για τους παίκτες που ξεχωρίζει: «Στους πασαδόρους μ’ αρέσει πολύ ο Φιλίποφ. Είναι νέος, είναι το μέλλον. Από διαγώνιους είναι πολύ καλή η παρουσία του Ντουσάρμ, κάτι που ίσως και οι άνθρωποι του Παμβοχαϊκού να μην περίμεναν σε τέτοιο βαθμό. Οι καλοί ακραίοι είναι πολλοί. Ο Ντεσπέιν, ο Νοβότνι έχει αφήσει καλά δείγματα, ενώ θα έβαζα στους ακραίους και τον Χριστοφιδέλη. Στους κεντρικούς, ο Πετρέας κάνει καλή χρονιά, ο Ντάγκουμπιτς είναι επίσης καλός, αλλά υπάρχουν και αρκετά νέα αξιοπρόσεκτα παιδιά. Στους λίμπερο ο Κουζούνης έχει βελτιώσει πολύ την υποδοχή του, ενώ παίζει με περισσότερο μυαλό και εμπειρία. Έχουμε καλούς προπονητές, ξεχωρίζει ο Γιάννης Καλμαζίδης, ο οποίος μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε κατάσταση. Τον γνωρίζω από το 1987 όταν ήταν 2ος πασαδόρος στην Εθνική Σουηδίας. Είναι πολύ καλό παιδί και δουλεύει πάρα πολύ σωστά».

Για την Εθνική ομάδα: «Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στον Αλέκο Λεώνη και τον Σωτήρη Δρίκο. Η ομάδα βρίσκεται σε αναγκαστική ανανέωση, πιστεύω όμως ότι θα πρέπει να βοηθηθούν, ώστε η ομάδα να κερδίσει πόντους στην Ευρώπη. Ταυτόχρονα πρέπει να προσεχτούν πολύ οι μικρές εθνικές ομάδες. Στις υποδομές και την ανάπτυξη, τα πράγματα δεν πηγαίνουν πολύ καλά ως τώρα. Πρέπει να αξιοποιήσουμε επιτέλους τα νέα παιδιά στην επαρχία, στην Αλεξανδρούπολη, στο Βραχάτι. Τα νέα παιδιά Τζούριτς, Φιλίπο, Φράγκος, όσο αποκτούν εμπειρίες θα βοηθούν περισσότερο την ομάδα. Η εθνική χρειάζεται και τον Ρουμελιώτη, ήταν λάθος ο αποκλεισμός του, όπως και τον Χριστοφιδέλη».

Ιστορία από 1987:
«Από την 1η μέρα που πήγαμε στο Βέλγιο υπήρξαν πολλές περίεργες στιγμές. Φτάσαμε στο ξενοδοχείο, το οποίο αποδείχτηκε πως ήταν γεροκομείο! Αυτό έγινε και στη συνέχεια, όταν προχωρήσαμε στη διοργάνωση και μας έστειλαν σε δεύτερο γηροκομείο. Οι τουαλέτες και τα κρεβάτια ήταν εμφανές πως προορίζονταν για ηλικιωμένους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.