Βλέπει Δώνη ο Πιεμπονγκσαντ και αποφασίζει!

Ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσαντ θα συναντηθεί απόψε το βράδυ με τον Γιώργο Δώνη και με τον Νίκο Νταμπίζα και στη συνέχεια θα πάρει την τελική του απόφαση. Όλα θα κριθούν στο αποψινό ραντεβού.

Ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσαντ θα συναντηθεί απόψε το βράδυ με τον Γιώργο Δώνη και με τον Νίκο Νταμπίζα και στη συνέχεια θα πάρει την τελική του απόφαση. 

Μετά τη συνάντηση που είχε με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας ζήτησε να γνωρίσει και τον Γιώργο Δώνη και το βράδυ ο 49χρονος τεχνικός θα βρεθεί στην Αθήνα και θα συνομιλήσει με τον υποψήφιο επενδυτή του Τριφυλλιού. 

Ο Πιεμπονγκσαντ ενημερώθηκε για τα “θέλω” της πλευράς Δώνη (οικονομικοί όροι, διάρκεια συμβολαίου) και άκουσε τον Νταμπίζα να του τονίζει ότι είναι προτεραιότητα το θέμα του προπονητή. Ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού ανέφερε στον Ταϊλανδό επιχειρηματία ότι δεν πρέπει να υπάρξει άλλη καθυστέρηση και ότι δεν γίνεται να περιμένουν οι Πράσινοι ως την ενδεχόμενη αλλαγή ιδιοκτησίας για να κλείσει η υπόθεση.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι Πράσινοι, υπάρχει θετικό κλίμα και από την πλευρά Πιεμπονγκσαντ, όχι όμως οριστική συμφωνία με τον 49χρονο προπονητή και όλα θα ξεκαθαρίσουν στη βραδινή συνάντηση. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.