Μεγαλώνει το ενδιαφέρον για Ντεμπελέ

Στο μετεγγραφική λίστα των Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ φέρεται να βρίσκεται ο Ουσμάνε Ντεμπελέ, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Στο μετεγγραφική λίστα των Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ φέρεται να βρίσκεται ο Ουσμάνε Ντεμπελέ, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του γαλλικού ποδοσφαίρου. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής φέτος στη Ρεν, όμως αυτό δεν εμποδίζει αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Η γαλλική ομάδα αξιώνει 30 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη και σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ είναι έτοιμος να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας, προκειμένου να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους. 

Ο αθλητικός διευθυντής της Ρεν, Μίκαελ Σιβλέστρ τόνισε για το συγκεκριμένο θέμα: «Είχα δει τον Κριστιάνο όταν πήγε στην Γιουνάιτεντ στην ίδια ηλικία και σας διαβεβαιώνω πως ο Ουσμάνε έχει κάποια από τα χαρακτηριστικά που μου θυμίζουν τον Κριστιάνο όταν ήταν νέος». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.