Διατηρήθηκαν στο θρόνο τους τα κορίτσια Βόλει της ΕΛ.ΑΣ

Πλέον έχει γίνει παράδοση και έτσι για μια ακόμη χρονιά η ομάδα βόλεϊ γυναικών της Ελληνικής Αστυνομίας κατέκτησε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας

Πλέον έχει γίνει παράδοση και έτσι για μια ακόμη  χρονιά η ομάδα βόλεϊ  γυναικών της Ελληνικής Αστυνομίας κατέκτησε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας που διεξήχθη 12-20 Δεκεμβρίου στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο του Αιγάλεω. Στον σημερινό (20/12) μεγάλο τελικό οι αθλήτριες του Αλέξανδρου Αβραμίδη επικράτησαν  της ομάδας του Λιμενικού Σώματος με 3-1 σετ (25-22, 8-25, 21-25, 20-25). Στην προκριματική φάση νίκησαν διαδοχικά  το Πολεμικό Ναυτικό και την Πολεμική Αεροπορία με 3-0 σετ.     
Στον σημερινό αγώνα τα κορίτσια της ΕΛ.ΑΣ ξεκίνησαν μουδιασμένα, δίνοντας χώρο στις  αθλήτριες του Λιμενικού να πιέσουν και να δυσκολεύσουν τα πράγματα κυρίως στο σερβίς με αποτέλεσμα  να γίνουν πολλά λάθη και η ΕΛ.ΑΣ να χάσει το πρώτο σετ με 3 πόντους. Ο αγώνας πήρε άλλη τροπή  για τις πρωταθλήτριες οι οποίες αλλάζοντας την περιστροφή και την τακτική τους κατάφεραν να ισοφαρίσουν το δεύτερο σετ με μεγάλη άνεση και διαφορά. Παρά την πίεση της ομάδας του Λιμενικού, για μια ακόμη φορά στο σερβίς, η κατάκτηση του τρίτου και τέταρτου σετ ήταν υπόθεση για ακόμη μια φορά της ΕΛ.ΑΣ.
«Στην προκριματική φάση δοκιμάσαμε πολλά συστήματα προκειμένου να ήμασταν έτοιμοι στον αγώνα με το  Λιμενικό. Στον τελικό παρουσιαστήκαμε σοβαροί και με σωστή τακτική φτάσαμε για μια ακόμη φορά στον στόχο μας», τόνισε ο προπονητής της Ελληνικής Αστυνομίας , Αλέξανδρος Αβραμίδης και πρόσθεσε: «Εύχομαι περαστικά στις αθλήτριες που τραυματίστηκαν στην διάρκεια της προετοιμασίας και των αγώνων και ευχαριστώ τον απερχόμενο διαιτητή Ηλία Κεφαλά για την πολύτιμη προσφορά του στο άθλημα».
Την τρίτη θέση κατέκτησε η ομάδα του Στρατού Ξηράς, η οποία επικράτησε στον μικρό τελικό της Πολεμικής Αεροπορίας 3-2 σετ.
Το γενικό πρόσταγμα των αγώνων είχε το Πολεμικό Ναυτικό υπό την εποπτεία του ΑΣΑΕΔ.
Αρχηγός αποστολής της ομάδας της ΕΛ.ΑΣ ήταν ο  Διοικητής της Υ.Φ.Α.Α Διονύσης Γεωργακόπουλος, ενώ τους αγώνες παρακολούθησε ο εκπρόσωπος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Ταξίαρχος Χρήστος Γούλας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Α.): Πανταζή , Κωνσταντίνου, Σταυροπούλου, Κυρίτση, Καλαιτζίεβα, Κατσαντώνη, Βουγιουκλίδου , Τσιώνη, Κουρδόγλου, Καψαχείλη, Λαμπριανίδου, Βλάχου.

ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ (ΘΑΝΕΛΛΑΣ Α.): Σφυρή, Μαρλαγκούτσου, Παπαδοπούλου, Κώτσογλου, Καραντάσιου, Γκούζου, Σαρρή, Σαγάνη, Κακριδώνη, Βαρελά, Μητροπούλου, Φραγκίσκου, Σφυρή .


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.