Ωδή στον Κρόιφ από τον Αγιαξ!

Οι οπαδοί του Αγιαξ τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο τον Γιόχαν Κρόιφ. Τίμησαν τη μνήμη του "ιπτάμενου Ολλανδού" σε μια πορεία που ξεκίνησε από το κέντρο του Αμστερνταμ και κατέληξε στην "Αρίνα", στην οποία συμμετείχαν δεκάδες χιλιάδες λάτρεις του ποδοσφαίρου, αλλά και του ίδιου του σπουδαίου ποδοσφαιριστή και προπονητή.

Οι οπαδοί του Αγιαξ τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο τον Γιόχαν Κρόιφ. Τίμησαν τη μνήμη του “ιπτάμενου Ολλανδού” σε μια πορεία που ξεκίνησε από το κέντρο του Αμστερνταμ και κατέληξε στην “Αρίνα”, στην οποία συμμετείχαν δεκάδες χιλιάδες λάτρεις του ποδοσφαίρου, αλλά και του ίδιου του σπουδαίου ποδοσφαιριστή και προπονητή.

Ανάβοντας καπνογόνα και με χιλιάδες σημαίες και πανό να κυματίζουν φώναζαν συνθήματα και τραγουδούσαν. Το τελετουργικό συνεχίστηκε και μέσα στο γήπεδο με τη φωτογραφία του Κρόιφ να δεσπόζει σε κάθε πανό, ενώ η διοίκηση του ολλανδικού συλλόγου, τοποθέτησε κοντά στο κέντρο του γηπέδου τρεις τεραστίων διαστάσεων φανέλες. Η πρώτη ήταν του Αγιαξ με το νούμερο 14, η δεύτερη της εθνικής ομάδας της Ολλανδίας επίσης με το νούμερο 14 και η τρίτη της Μπαρτσελόνα με το νούμερο 9!

Prachtig eerbetoon voor Johan Cruijff! 1️⃣4️⃣ #vooraltijdnr14 #ajapec

A photo posted by AFC Ajax (@afcajax) on



Στο αγωνιστικό μέρος, οι παίκτες δεν επηρεάστηκαν αρνητικά από την φορτισμένη ατμόσφαιρα και με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο νίκησαν 3-0 την Τσβόλε και βρίσκονται στο +2 από τη δεύτερη της βαθμολογίας Αϊντχόφεν.

Το αποτέλεσμα
Αγιαξ – Τσβόλε 3-0
1-0 (2) Σόνε
2-0 (29) Μίλικ
3-0 (40) Μίλικ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.