Οι Ολυμπιονίκες στη Γλυφάδα

Λάμψη από χρυσό θα έχουν τα Βίκος Street Relays που θα πραγματοποιηθούν στις 10 Απριλίου στη Γλυφάδα καθώς το «παρών» θα δώσουν αρκετά μέλη του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών στηρίζοντας έμπρακτα ακόμα μία φορά τη διοργάνωση που συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τα αθλητικά ιδεώδη με την κοινωνική προσφορά.

Λάμψη από χρυσό θα έχουν τα Βίκος Street Relays που θα πραγματοποιηθούν στις 10 Απριλίου στη Γλυφάδα καθώς το «παρών» θα δώσουν αρκετά μέλη του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών στηρίζοντας έμπρακτα ακόμα μία φορά τη διοργάνωση που συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τα αθλητικά ιδεώδη με την κοινωνική προσφορά. 

Ανάμεσα σε αυτές τις πολύ μεγάλες προσωπικότητες του Ελληνικού  αθλητισμού θα βρίσκεται και ο….. Γλυφαδιώτης Θωμάς Μπίμης. Στέλνοντας το μήνυμα «όλοι στον αθλητισμό όσο πιο ενεργά μπορούμε» ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας στις καταδύσεις (μαζί με το Νίκο Συρανίδη) θα συμμετάσχει στον δεύτερο αγώνα της πιο πρωτότυπης σειράς αγώνων δρόμου.

« Ως Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών δημιουργούμε παρόμοιες εκδηλώσεις και παράλληλα στηρίζουμε επιτυχημένες διοργανώσεις όπως είναι οι σκυταλοδρομίες, οι οποίες εξαπλώνονται θεαματικά. Για εμάς τους γονείς είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τα παιδιά μας κοντά στον αθλητισμό είτε προέρχονται από αθλητική οικογένεια είτε όχι… Σημασία έχει να κάνουμε τα παιδιά μας να παίρνουν μέρος στα αθλητικά δρώμενα», σημείωσε ο Μπίμης ο οποίος εκτός των άλλων θα 

δει τον εξάχρονο γιο του στις 10 Απριλίου να παίρνει μέρος στους παιδικούς αγώνες των Street Relays!

Μάλιστα ο μικρός Δημήτρης ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του αφού εδώ και ένα χρόνο είναι αθλητής καταδύσεων!

Και το Πόλο στηρίζει το Make-A-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή-Ελλάδος) μέσω των Relays

Ο κόσμος της πισίνας θα έχει βέβαια και άλλους εκπροσώπους στον αγώνα της πόλης των Νοτίων Προαστίων. Όπως είχε ανακοινωθεί τις προηγούμενες ημέρες, τη σκυτάλη θα πάρουν επίσης η Ευτυχία Καραγιάννη, η Εύη Μωραϊτίδου και η Γεωργία Ελληνάκη, οι οποίες έχουν εκπροσωπήσει επάξια τα εθνικά χρώματα στο παρελθόν στο άθλημα της υδατοσφαίρισης. Μάλιστα και οι τρεις τους ήταν μέλη της ομάδας που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 και το το χρυσό μετάλλιο στο World League της Ρωσίας το 2005, ενώ την ίδια περίοδο πρωταγωνιστούσαν με τους συλλόγους τους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Εστιάζοντας στο φιλανθρωπικό σκοπό των Street Relays οι τρεις τους έστειλαν το μήνυμα της προσφοράς και της χαράς της συμμετοχής καθώς πάνω από όλα ο αθλητισμός είναι 

διασκέδαση. «Θέλουμε να μεταφέρουμε πως είναι σημαντικό να υπάρχει ο αθλητισμός στη ζωή μας για να είναι υγιή το σώμα, το μυαλό και η ψυχή μας. Εμείς πάντα συμμετέχουμε σε παρόμοιες δράσεις επειδή το κίνητρο είναι φιλανθρωπικό», δήλωσε η Καραγιάννη για να συμπληρώσει η Μωραϊτίδου: «Στηρίζουμε τις ενέργειες που προάγουν τον αθλητισμό. Σε αυτές τις δύσκολες εποχές που περνάμε ο αθλητισμός είναι η μοναδική διέξοδος. Αυτό που θέλουμε είναι να γυμνάζονται όλοι ανεξάρτητα από την ηλικία και το επίπεδό τους».

Από την πλευρά της η Ελληνάκη, που ουσιαστικά θα τρέξει στις σκυταλοδρομίες εντός έδρας μιας και μένει στη Γλυφάδα, σημείωσε: «Επειδή έτσι και αλλιώς τρέχουμε και αθλούμαστε, έχουμε έναν επιπλέον λόγο να το κάνουμε όταν πρόκειται για φιλανθρωπικό σκοπό». Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών βρίσκεται από πέρυσι δίπλα στα Βίκος Street Relays μεταδίδοντας τις αξίες τους αθλητισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.