Ο Βαλβέρδε χτύπησε “καμπανάκι”

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες του Ολυμπιακού για την εμφάνισή τους στο ματς με τον Παναιτωλικό και τους τόνισε την σημασία που έχει ο αγώνας της Τρίτης (6/12) με την Άρσεναλ.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες του Ολυμπιακού για την εμφάνισή τους στο ματς με τον Παναιτωλικό και τους τόνισε την σημασία που έχει ο αγώνας της Τρίτης (6/12) με την Άρσεναλ για το Champions League.

«Η εμφάνισή μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Δεν γίνεται να αντιδράμε με αυτό τον τρόπο. Είχαμε πει να μπούμε δυνατά στο ματς, αλλά κάναμε το ακριβώς αντίθετο και δεν είχαμε το μυαλό μας σε αυτό το παιχνίδι. Αυτό δεν πρέπει να συμβεί ξανά», είπε ο Βάσκος στους ποδοσφαιριστές του, στην προπόνηση της Κυριακής.

Και συνέχισε αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τους Λονδρέζους: «Αυτό το ματς είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον σύλλογο. Εάν νικήσουμε θα είναι κάτι σπουδαίο για εμάς, καθώς θα έχουμε πολλές πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση του Champions League, ενώ θα συνεχίσουμε σίγουρα στην Ευρώπη. Πρέπει να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία».

Ο Ισπανός τεχνικός προσπάθησε να βγάλει από το μυαλό των παικτών του την εντύπωση ότι η Άρσεναλ θα παίξει με αναπληρωματικούς: «Μην ακούτε αυτά που λένε ότι η Άρσεναλ θα έρθει με απουσίες, θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Παίζουμε με την Άρσεναλ. Είδατε τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι. Έπαιζε χωρίς πολλούς παίκτες, αλλά και πάλι καταφέραμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί και προσηλωμένοι στο παιχνίδι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, άσχετα με το ποιοι θα παίζουμε για τον αντίπαλο» ειπε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.