Βουγιούκας: «Να βγάλουμε από πάνω μας το ψυχολογικό ντεσαβαντάζ» (video)

Ο Ίαν Βουγιούκας τονίζει στην κάμερα του Novasports ότι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πρέπει να ξεχάσει τις κακές του εμφανίσεις εκτός έδρας για να πάρει τη νίκη κόντρα στην Χίμκι.

Ο Ίαν Βουγιούκας τονίζει στην κάμερα του Novasports ότι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πρέπει να ξεχάσει τις κακές του εμφανίσεις εκτός έδρας για να πάρει τη νίκη κόντρα στην Χίμκι.

Αναλυτικά όσα είπε στους Νικήτα Αυγουλή και Γιαννίκο Δούσκα:

Για το ματς: «Ερχόμαστε από ένα αρνητικό αποτέλεσμα στη Μπασκόνια, όπου δείξαμε αρκετές αδυναμίες. Τις προηγούμενες μέρες ήμασταν με μισή ομάδα και πάμε για μία δύσκολη αποστολή. Όμως τις τελευταίες δύο μέρες δουλέψαμε καλά. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ ταλαντούχα ομάδα που δεν έχει ξεκινήσει καλά, δεν έχει τον Σβεντ αλλά εξακολουθεί να έχει πολύ ταλέντο. Είναι επικίνδυνη, ειδικά εντός έδρας παίζει πολύ δυναμικά, οπότε για μας είναι σημαντικό να μην παρασυρθούμε από τον ρυθμό τους και να πραγματοποιήσουμε το πλάνο του προπονητή».

Για την απουσία του Σβεντ:
«Όταν ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες δεν παίζει, είναι ευκαιρία για τους άλλους να δείξουν ότι είναι επιπέδου Χίμκι, θέλουν να δείξουν τι μπορούν να κάνουν και έχουν κίνητρο, οπότε η ομάδα γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνη».

Για τον ρυθμό που βολεύει τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ:
«Στη Μπασκόνια και την Εφές δώσαμε πολλά εύκολα τρανζίσιον. Όταν παίρνουμε σουτ από την γωνία θα πρέπει κάποιοι να πηγαίνουν στο επιθετικό ριμπάουντ και άλλοι στην άμυνα για να μην τρώμε αιφνιδιασμούς. Θα τρέξουμε όταν μπορούμε, αλλά θα δώσουμε τον δικό μας ρυθμό και τέμπο στο ”πέντε – πέντε”».

Για το πρόβλημα εκτός έδρας:
«Η νίκη μας στη Μπούντουτσνοστ πήρε κάποια αξία επειδή έχασε εκεί η ΤΣΣΚΑ και η Μπασκόνια, είναι μία υπολογίσιμη ομάδα. Σίγουρα στο ΟΑΚΑ είναι διαφορετικά, εκτός δεν μπορώ να πω τι συμβαίνει, αλλά πρέπει να ξεχάσουμε το παρελθόν και να ξεκινήσουμε μία νέα σελίδα, βγάζοντας το ψυχολογικό ντεσαβαντάζ από πάνω μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.