“Πρώτη” για Μάντζιο και επίσημη ανακοίνωση

Ο Άκης Μάντζιος πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον Πανιώνιο.

Ο Άκης Μάντζιος πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον Πανιώνιο. 

Ο 49χρονος τεχνικός επέστρεψε στην Πλατεία μετά από έξι χρόνια και το πρωί της Τρίτης πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον Νίκο Ζαμάνη να τον παρουσιάζει στους παίκτες. 

Ο Έλληνας προπονητής θα κάνει ντεμπούτο κόντρα στην πρώην ομάδα του, τον Λεβαδειακό ενώ για το συγκεκριμένο ματς δεν υπολογίζονται οι Τσιλούλης και Καμαρά σε αντίθεση με τον Σπιριντόνοβιτς που επιστρέφει. 

Αναλυτικά και η επίσημη ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Απόστολο Μάντζιο και τον βοηθό προπονητή Γιώργο Χωριανόπουλο”

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκος Ζαμάνης παρουσίασε σήμερα (04/12), πριν την προπόνηση, τον νέο προπονητή και τον άμεσο συνεργάτη του στους ποδοσφαιριστές της ομάδας τονίζοντας: 

«Πρόκειται για έναν προπονητή που προέρχεται από την οικογένεια του Πανιωνίου, ο οποίος ήταν μέλος της χρυσής ομάδας που κατέκτησε το κύπελλο του 1998. Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει το DNA του συλλόγου και πιστεύω ότι θα αξιοποιήσει κατάλληλα όλο το υλικό της ομάδας».

Ο νέος τεχνικός, Άκης Μάντζιος, έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας  στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας και ξεκίνησε την προετοιμασία για την προσεχή εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα super League Σουρωτή. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.