Μπενατιά: «Δεν ξέρω αν ο Αλέγκρι είναι ο κατάλληλος…»

Ο Μεχντί Μπενατιά παραδέχτηκε σε συνέντευξη του ότι δεν ήταν πλέον ευχαριστημένος στη Γιουβέντους και εκδήλωσε την αμφιβολία του, για το αν ο Αλέγκρι είναι ο κατάλληλος προπονητής για να οδηγήσει τη Γιουβέντους στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Μεχντί Μπενατιά παραδέχτηκε σε συνέντευξη του ότι δεν ήταν πλέον ευχαριστημένος στη Γιουβέντους και εκδήλωσε την αμφιβολία του, για το αν ο Αλέγκρι είναι ο κατάλληλος προπονητής για να οδηγήσει τη Γιουβέντους στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ
Ο Μαροκινός αμυντικός μετακόμισε τον Ιανουάριο στη στην Αλ Ντουχαΐλ του Κατάρ, αφού έχασε τη θέση του στη βασική ενδεκάδα της Γιουβέντους από τον Λεονάρντο Μπονούτσι, ο οποίος επέστρεψε από το Μιλάνο το περασμένο καλοκαίρι.
«Όταν πήγα στο Ντουμπάι στη διακοπή του Δεκεμβρίου, αποφάσισα ότι δεν ήθελα να μείνω στην ομάδα», είπε στο Sky Sport Italia.
«Δεν ήμουν ευτυχής και μίλησα με την οικογένειά μου. Ποτέ δεν έπαιξα και αυτό με «έκαιγε» εσωτερικά. Ήθελα να κάνω το «κομμάτι» μου στο γήπεδο, σε μια ομάδα όπου θα ένιωθα πολύ καλά.
Όταν ο Μπονούτσι επέστρεψε, ο Aλέγκρι μου είπε ότι ήθελε να επικεντρωθεί σε μένα, αλλά τα πράγματα άλλαξαν γρήγορα. Δεν είμαι θυμωμένος με τον προπονητή.
Το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξα ήταν εναντίον της Μίλαν. Έκανα ένα καλό παιχνίδι αλλά έμεινα και πάλι στον πάγκο στο επόμενο.
«ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ»
Ο Μαροκινός ρωτήθηκε και για τις πιθανότητες των «μπιανκονέρι» να προκριθούν επί της Ατλέτικο και αν μπορούν να κατακτήσουν το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ.
«Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα που πρέπει να αντιμετωπίσει η Γιουβέντους, πάντα προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τα λάθη των αντιπάλων της.
Η Γιουβέντους θα μπορούσε να παίξει καλύτερα στο «Wanda Metropolitano», δεδομένης της ποιότητας που έχει, είμαι οπαδός της Γιουβέντους και δεν νομίζω ότι έχει τελειώσει ακόμα.
Η ομάδα έχει την ποιότητα να επιστρέψει. Αν οι πρώην συμπαίκτες μου φτάσουν στον τελικό, θα αγοράσω ένα εισιτήριο και θα τους ευχαριστήσω!»
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ Ο ΑΛΕΓΚΡΙ;
«Ο Αλέγκρι έχει κάνει καλά πράγματα στην Ιταλία και επίσης στο Τσάμπιονς Λιγκ», πρόσθεσε ο 31χρονος.
«Μιλάμε για έναν προπονητή που καταλαβαίνει το ποδόσφαιρο, αλλά δεν ξέρω αν είναι κατάλληλος για να φτάσει ως το τέλος στην Ευρώπη, αν και ελπίζω ότι είναι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.