Μαλεζάς ο πολυνίκης

Στα 33 του χρόνια ο Στέλιος Μαλεζάς έχει περιέλθει πλέον σ’ έναν ιδιαίτερο ρόλο στον ΠΑΟΚ. Ο εκ των αρχηγών του «Δικεφάλου» είναι ένας από τους πλέον έμπειρους ποδοσφαιριστές της ομάδας του κι όπως είναι λογικό, μετράει τις περισσότερες αναμετρήσεις κόντρα στην Ενωση

Στα 33 του χρόνια ο Στέλιος Μαλεζάς έχει περιέλθει πλέον σ’ έναν ιδιαίτερο ρόλο στον ΠΑΟΚ. Ο εκ των αρχηγών του «Δικεφάλου» είναι ένας από τους πλέον έμπειρους ποδοσφαιριστές της ομάδας του κι όπως είναι λογικό, μετράει τις περισσότερες αναμετρήσεις κόντρα στην Ενωση. Είκοσι δύο αγώνες σύνολο, με τον πρώτο να χρονολογείται – σχεδόν – έντεκα χρόνια πριν! Πιο συγκεκριμένα, ήταν στις 6 Ιανουαρίου του 2007, όταν στη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-0 στην Τούμπα πέρασε ως αλλαγή στις καθυστερήσεις και αγωνίστηκε για δυο – μόλις – λεπτά. Σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο μετράει συνολικά δέκα τρεις νίκες, έναντι οκτώ ηττών, ενώ έχει βιώσει και μια «λευκή» ισοπαλία.
Ηταν παρών και στους δυο πρόσφατους, νικηφόρους τελικούς Κυπέλλου για την ομάδα του. Σ’ αμφότερους πέρασε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά μετρώντας τέσσερα και οκτώ λεπτά συμμετοχής αντίστοιχα σε Πανθεσσαλικό και ΟΑΚΑ, ενώ τη σεζόν 2016-17 αποβλήθηκε και στους δυο αγώνες που έγιναν στην Αθήνα για την κανονική περίοδο και τα πλέι οφ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.