Καλαφατάκης: «Να ελέγξουμε το ρυθμό»

Στα προβλήματα τραυματισμών στάθηκε ο Γιώργος Καλαφατάκης εν όψει της αναμέτρησης με την Καβάλα.

Στα προβλήματα τραυματισμών στάθηκε ο Γιώργος Καλαφατάκης εν όψει της αναμέτρησης με την Καβάλα. Ο τεχνικών του ΚΑΟΔ τόνισε πως το «κλειδί» στην αναμέτρηση θα είναι η  περιφερειακή άμυνα και ζήτησε από τους παίκτες του να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα.

«Παίζουμε ένα γειτονικό ντέρμπυ και αυτό δίνει ένα ιδιαίτερο χρώμα στην αναμέτρηση .Η Καβάλα είναι μία πολύ καλή ομάδα που βασίζεται στην καλή περιφερειακή γραμμή που διαθέτει. Δυστυχώς εμείς καλούμαστε να παίξουμε άλλο ένα παιχνίδι με προβλήματα τραυματισμών που θα μας στερήσουν τον πρώτο μας σκόρερ τον Χαραλαμπίδη, ενώ και οι Τσέρανιτς και Χαντ δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους. Θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τα ατού της Καβάλας και να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Νομίζω ότι η περιφερειακή μας άμυνα θα παίξει σημαντικό ρόλο στην αναμέτρηση», δήλωσε ο Γιώργος Καλαφατάκης.

Από την πλευρά του ο Ντράγκαν Τσέρανιτς ανέφερε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μία σκληρή έδρα. Η απουσία του Ο’ Μπράϊαντ μας δίνει ίσως ένα πλεονέκτημα κάτω από το καλάθι, αλλά η απουσία του Χαραλαμπίδη κάνει πιο δύσκολη την αποστολή μας. Θα προσπαθήσουμε μέσα από την ομαδική δουλειά να καλύψουμε αυτό το κενό. Ελπίζω να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.