Ζήτησε τη νίκη ο Στραματσιόνι

Ο Αντρέα Στραματσιόνι υπογράμμισε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες στο πρωτάθλημα και προσπάθησε να τους τονώσει την ψυχολογία, εν όψει ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Αντρέα Στραματσιόνι υπογράμμισε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες στο πρωτάθλημα και προσπάθησε να τους τονώσει την ψυχολογία, εν όψει ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ιταλός τεχνικός ζήτησε από τους «πρασίνους» να ξεχάσουν τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του κυπέλλου Ελλάδος και τόνισε πως πρέπει να κατακτηθούν οι τρεις βαθμοί στα Ιωάννινα με κάθε τρόπο.

Χαρακτηριστικά, ο Στραματσιόνι φέρεται να τόνισε στους παίκτες του: «Κατανοώ ότι είστε απογοητευμένοι, αλλά πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, Δεν έχουμε άλλο περιθώριο, Πρέπει να ξεπεράσουμε ότι έχει συμβεί και να κοιτάξουμε μπροστά. Είστε επαγγελματίες και περιμένω να το δείξετε στο γήπεδο. Αυτό το ματς είναι απαραίτητο να το κερδίσουμε όπως μπορούμε».

Από εκεί και πέρα, ο Ιταλός τεχνικός είναι αποφασισμένος να τσεκάρει καλύτερα το ρόστερ των «πράσινων» στα ματς, που απομένουν για το τέλος της κανονικής περιόδου, προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να κάνει τις εισηγήσεις του, για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι «πράσινοι» αναμένεται να κινηθούν το προσεχές καλοκαίρι για την απόκτηση ενός επιθετικού και ενός μέσου, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και η κατάσταση στην οποία θα βρεθούν τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Επίσης, οι «πράσινοι» εμφανίζονται θετικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης ποδοσφαιριστών, εφόσον υπάρξουν προτάσεις, οι οποίες θα τους ικανοποιούν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.