Νιμανί: «Πιστεύω στην ομάδα εν όψει play off»

Πεπεισμένος πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την πρώτη θέση στα play off του πρωταθλήματος, εμφανίζεται ο Φρεντερίκ Νιμανί.

Πεπεισμένος πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την πρώτη θέση στα play off του πρωταθλήματος, εμφανίζεται ο Φρεντερίκ Νιμανί. Ο επιθετικός του «Δικέφαλου» του Βορρά τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση στο μίνι πρωτάθλημα που ακολουθεί το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και να πάρει την πρώτη θέση που θα την οδηγήσει στα προκριματικά του Champions League. Ο Νιμανί μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103 FM». Αναλυτικά τόνισε:

Για την ήττα από τον Λεβαδειακό: “Ήταν δύσκολο να πάρουμε κεφάλι στο σκορ, αλλά μετά έπρεπε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Αντί αυτού καταφέραμε να δεχτούμε 4 γκολ και να χάσουμε το παιχνίδι”.

Για τις αιτίες της κατάρρευσης: “Όταν το σκορ έγινε 3-2 για τον ΠΑΟΚ προφανώς ήρθε στην σκέψη μας ότι κερδίσαμε. Αυτό ήταν το λάθος. Θεωρήσαμε ότι με το τρίτο γκολ πήραμε τη νίκη. Θα έπρεπε όμως να είχαμε πιο καθαρή σκέψη και να κρατούσαμε την επιτυχία. Η σκέψη μας αρχικά ήταν να πάρουμε τους βαθμούς που θα ήταν σημαντικοί για τα πλέι οφ. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και τώρα πάμε χωρίς βαθμό. Αλλά πρέπει να τα δώσουμε όλα και παρά το λάθος της Λιβαδειάς να μαζέψουμε πολλούς βαθμούς”.

Για τα πλέι οφ: “Έχω μεγάλη πίστη στις ικανότητες της ομάδας, είναι εφικτό. Βέβαια, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, αφού ο Παναθηναϊκός προηγείται αλλά στο ποδόσφαιρο όλα είναι ανοιχτά από τη στιγμή που υπάρχουν δυνατότητες και θέληση”.

Για το ποιον αντίπαλο θα ήθελε στο ξεκίνημα της μίνι διαδικασίας:”Πλέον η προσπάθεια της ομάδας συνεχίζεται. Σαφώς και το έργο του ΠΑΟΚ θα είναι πιο εύκολο αν αρχίσει τους αγώνες του μέσα στην Τούμπα με τους οπαδούς του. Αλλά θα πρέπει να δώσει αποτελεσματικές μάχες και εντός και εκτός”.

Για τον συμπατριώτη του αμυντικό του Παναθηναϊκού, Μπουμσόνγκ: “Και οι δύο θα είμαστε στα πλέι οφ και θέλουμε να κερδίσουμε”.

Για το αν μεγάλη του επιθυμία είναι να σκοράρει σε γεμάτη Τούμπα:”Αυτή είναι μεγάλη επιθυμία όλων των παικτών, να σκοράρουν μέσα σε γεμάτο γήπεδο. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να πετυχαίνεις γκολ είτε σε γεμάτο είτε σε άδειο γήπεδο. Αυτό θέλουν όλοι οι παίκτες, πόσο μάλλον οι επιθετικοί”.

Για το αν θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ: “Δεν μπορώ να απαντήσω, δεν το γνωρίζω αυτό. Βρισκόμαστε σε διαδικασία συζητήσεων και θα δούμε από την εξέλιξη που θα έχουν. Ο ΠΑΟΚ θα αποφασίσει αν με θέλει και τη νέα χρονιά. Τώρα η ομάδα είναι ακόμη στην διαδικασία αγώνων και είναι ακόμη νωρίς”.

Για το… χτένισμά του στην πρεμιέρα των πλέι οφ: “Θα επιμείνω σε αυτό που έδειξα πρόσφατα. Στα πρώτα ματς των πλέι οφ θα εμφανιστώ έτσι”.

Κάλεσμα από τους οργανωμένους εν όψει play off

Να σταθούν στο πλευρό της ομάδας ζήτησε από τους υπόλοιπους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, οι οργανωμένοι οπαδοί της Θύρας 4.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Το είπαμε και θα το φωνάζουμε μέχρι τελικής πτώσης:

«Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ»

Το παιχνίδι της Λειβαδιάς πέρασε στο παρελθόν και έτσι φτάσαμε στο τέλος της κανονικής περιόδου του φετινού πρωταθλήματος. Μιας περιόδου που ήταν γεμάτη σκαμπανεβάσματα και πιθανόν να μη νοσταλγήσουμε ιδιαίτερα καθώς έχουμε δει σίγουρα και καλύτερες. Στην παρούσα χρονική περίοδο (εν μέσω οικονομικής και κοινωνικής κρίσης και με διάχυτο το κλίμα μιζέριας στη χώρα) οι δρόμοι για τον κόσμο του ΠΑΟΚ είναι μόνο δύο.

Ο πρώτος δρόμος είναι πολύ εύκολος και είναι η ολική απαξίωση της ομάδας. Οι αφορμές για να το κάνει δεκάδες, και αρκεί κάποιος να συντονίσει το ραδιόφωνό του στις γνωστές συχνότητες της γραφικότητας και της γελοιότητας ώστε να τις εμπεδώσει. Ο δεύτερος δρόμος για τον ΠΑΟΚτσή είναι να πάει κόντρα, να σηκώσει το κεφάλι και να δώσει μια γερή κλωτσιά σε όλα τα ανθρωπάκια που υπονομεύουν την ομάδα του επειδή τους βολεύει να την κρατούν στα μέτρα τους. Να πάρει το δρόμο για την Τούμπα άλλες τρεις φορές φέτος, να γεμίσει το γήπεδο και να στηρίξει με τη φωνή και το πάθος του την ομάδα, αλλά και οικονομικά τη διοίκηση για τη δύσκολη συνέχεια.

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 διαλέγει τον δεύτερο δρόμο και διαθέτει τα εισιτήρια για τα play-off καθημερινά από τα γραφεία του συνδέσμου μετά τις 7 το απόγευμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.