Θεοδωρίδης: «Να καταργηθούν τα πέναλτι» (video)

Ο Σάββας Θεοδωρίδης, σε δηλώσεις του μετά το ματς με την Καλλονή, τόνισε πως η ομάδα του πήρε μία δίκαιη νίκη χάρη σε δύο πεντακάθαρα πέναλτι.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης, σε δηλώσεις του μετά το ματς με την Καλλονή, τόνισε πως η ομάδα του πήρε μία δίκαιη νίκη χάρη σε δύο πεντακάθαρα πέναλτι. 

Αναλυτικά:

«Σήμερα παίξαμε το τελευταίο ματς του πρώτου γύρου. Έχουμε 15 νίκες σε 15 ματς, είναι κάτι πρωτοφανές στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, όχι μόνο στην Ελλάδα, δεν έχουμε πάρει τίποτα μέχρι σήμερα, το πρωτάθλημα το παίρνεις μόνο όταν το κερδίσεις μαθηματικά. Συνεχίζουμε έτσι και στον δεύτερο γύρο και θα παίζουμε σαν να έχουμε μηδέν βαθμούς. Εμείς σήμερα είχαμε μία εύκολη νίκη, κερδίσαμε από δύο φάσεις που ήταν καθαρότατα πέναλτι, σίγουρα αυτά θα αμφισβητηθούν από τα διάφορα παπαγαλάκια, είναι η μόνιμη μέθοδος, εκεί που στέλνουν επιστολές και ζητούν διάφορα για τη ζούγκλα της Λεωφόρου πρέπει να στείλουν και μία επιστολή για να καταργηθούν τα πέναλτι. Εύχομαι σε όλους τους φιλάθλους καλές γιορτές και από του χρόνου να δυναμώσουν οι ομάδες για να έχει ανταγωνιστικότητα ο Ολυμπιακός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.