Το μπάσκετ πρωταγωνιστεί στα κανάλια Novasports!

H Basket League ΣΚΡΑΤΣ και του Κύπελλο μπάσκετ πρωταγωνιστούν στα κανάλια Novasports!

Δείτε live την Τετάρτη 23/12 την εμβόλιμη 11η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και το διήμερο 27-28/12 τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας  

H Basket League ΣΚΡΑΤΣ και του Κύπελλο μπάσκετ πρωταγωνιστούν στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου και το διήμερο Κυριακή 27 Δεκεμβρίου – Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τους αγώνες Παναθηναϊκός – Καβάλα, Κολοσσός H Hotels – ΑΕΚ κι άλλα τρία παιχνίδια στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» για την εμβόλιμη 11η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ (https://youtu.be/A–kWMzu9To), καθώς και τους ημιτελικούς αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ, Παναθηναϊκός – Άρης (https://youtu.be/mJcr3j6bY3c) και Φάρος Κερατσινίου – ΠΑΟΚ (https://youtu.be/lfLkbTYASoQ). Όλοι οι αγώνες και η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» θα μεταδοθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.  

Οι φίλοι του μπάσκετ, θα αρχίσουν να μπαίνουν στο κλίμα των αγώνων της Basket League ΣΚΡΑΤΣ την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου, από τις 16:15 με τη μετάδοση από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD του αγώνα Κολοσσός H Hotels – ΑΕΚ σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ του Δημήτρη Αρφαρά. Στις 16:30 θα ακολουθήσει η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Γιώργο Συρίγο και Χρήστο Καούρη, στα Novasports 2 και Novasports 2 HD που θα μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα λίγο πριν το τζάμπολ. Στις 17:00, θα ξεκινήσει στα Novasports 2 και Novasports 2 HD η παράλληλη μετάδοση των αγώνων, Απόλλων Πατρών Carna – Λαύριο σε περιγραφή του Γιώργου Μαρκόπουλου, Αρκαδικός – Κόροιβος Αμαλιάδας σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή, ΠΑΟΚ – Τρίκαλα BC Aries σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου. Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσει η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Στις 19:00 θα μεταδοθεί από το Novasports 3 και ηχητικά από το Novasports.gr ο αγώνας Παναθηναϊκός – Καβάλα σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ του Αργύρη Στεφανόπουλου.

Το διήμερο Κυριακή 27 Δεκεμβρίου και Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου είναι η σειρά των δύο ημιτελικών του Κυπέλλου μπάσκετ, από όπου θα προκύψει το ζευγάρι του τελικού που θα μεταδοθεί και αυτός ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports. Συγκεκριμένα την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου από τις 17:30 οι φίλοι του μπάσκετ θα μπουν στο κλίμα του πρώτου ημιτελικού Παναθηναϊκός – Άρης με το pre game που θα βγει από το κλειστό του ΟΑΚΑ σε παρουσίαση του Δημήτρη Καρύδα και του Γιώργου Συρίγου και θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD. Στις 18:30 θα ακολουθήσει επίσης στα Novasports 2 και Novasports 2 HD, ο αγώνας ανάμεσα στους «πράσινους» και στους «κιτρινόμαυρους» σε περιγραφή των Δημήτρη Καρύδα και Γιώργου Συρίγου και ρεπορτάζ του Σπύρου Δημολίτσα. 

Τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου στις 18:30 θα καλυφθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD η αναμέτρηση Φάρος Κερατσινίου – ΠΑΟΚ σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη και του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ του Νίκου Καπίρη, ενώ από τις 18:00 θα ξεκινήσει το pre game στα Novasports 1 και Novasports 1 HD.  

Για περισσότερα σχετικά με το ελληνικό πρωτάθλημα και το Κύπελλο μπάσκετ:
α. Αναλυτικά στιγμιότυπα και αποκλειστικά videos των αγώνων στο Web TV Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV-BasketLeague)
β. Ειδησεογραφία με αποκλειστικές συνεντεύξεις στο www.novasports.gr/Basket
γ. Live κάλυψη των αγώνων στα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter)

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.