Λάζαρ: “Χειρότερα τα πράγματα στη Ρουμανία”

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κρίση, σύμφωνα με τον Κοστίν Λάζαρ. Ο άσος του ΠΑΟΚ με δηλώσεις του στον Τύπο της χώρας του τόνισε πως τα πράγματα στη Ρουμανία είναι μεγαλύτερα από στην Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε και στον Μπόλονι.

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κρίση, σύμφωνα με τον Κοστίν Λάζαρ. Ο άσος του ΠΑΟΚ  με δηλώσεις του στον Τύπο της χώρας του τόνισε πως τα πράγματα στη Ρουμανία είναι μεγαλύτερα από στην Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε και στον Μπόλονι.

“Γνώριζα για την κρίση στην Ελλάδα πριν μεταγραφώ στον ΠΑΟΚ, αλλά είδα ότι στη Ρουμανία τα προβλήματα είναι ακόμη μεγαλύτερα. Ακούω κι εγώ ότι στην Ελλάδα τα πράγματα είναι άσχημα, αλλά βλέπω τα εμπορικά κέντρα και τις καφετέριες γεμάτες κόσμο. Πού είναι η κρίση; Μου αρέσει να ζω εδώ και είμαι ευχαριστημένος στον ΠΑΟΚ. Δεν μετανιώνω σε καμία περίπτωση που ήρθα στην Ελλάδα. Σε αυτή τη φάση αποκλείω το ενδεχόμενο να επιστρέψω στη Ρουμανία”.

Σχετικά με το μέλλον του Μπόλονι, είπε, “Μίλησα μαζί του γι’ αυτό το θέμα. Ελπίζω να παραμείνει, γιατί είναι καλός προπονητής. Όσο περισσότερο μείνει στον ΠΑΟΚ, τόσο καλύτερα για την ομάδα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.